Asmodus

De box mods van Asmodus worden ontworpen en geproduceerd in Amerika! De Asmodus box mods maken vaak gebruik van een aanraakgevoelig scherm om je wattage in te stellen. De mods maken over het algemeen gebruik van losse mod batterijen welke niet zijn inbegrepen.

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mods van Asmodus

De Asmodus mods zijn een gewild item door dampers over de hele wereld! De mods van Asmodus geven je vele functies. Uiteraard kan je met een Asmodus mod je wattage instellen maar ze kunnen nog veel meer! Wil je een Asmodus mod kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Meer weten?

Wat is een (box) mod?

Een mod of box mod is de batterij van een e-sigaret. Op een mod kan je zelf heel veel dingen instellen en heeft daarom altijd een schermpje waarop je de instellingen kan aflezen. Een mod werkt met losse mod batterijen of met een ingebouwde accu. Losse mod batterijen moet je in een externe oplader opladen, een mod met een interne accu kan je gewoon via USB opladen. Let er dan wel op dat je een oplader gebruikt met het juiste ampère.

Een Asmodus mod kan hoge wattages leveren. Sommige mods gaan tot wel 150 watt! Vooral voor sub-ohm en dripper tankjes is een hoog wattage nodig want dit soort tankjes hebben deze wattages nodig om veel damp te kunnen maken. Met een Asmodus mod hoef je geen zorgen te maken over wattages, deze mods kunnen ze leveren!

Een Asmodus mod heeft altijd een 510-connectie voor de tankjes die je er op kan draaien. De 510-connector is ondertussen de standaard aansluiting in de wereld van de e-sigaretten. De eGo aansluiting zie je eigenlijk alleen nog op oudere modellen of hele specifieke e-sigaretten.

Asmodus mods kan je aanraken!

Natuurlijk kan je iedere mod aanraken maar de Asmodus mod kan je op een speciale manier aanraken. Deze mods hebben namelijk vaak een touch screen! Net zoals je gewend bent van je telefoon en je tablet, kan je met een Asmodus mod de mod bedienen door middel van het aanraakgevoelige scherm! Dat is lekker makkelijk!

Maar naast een touch screen kan je nog veel meer met de Asmodus mods. De belangrijkste functie is natuurlijk dat je zelf je wattage kan bepalen en instellen. De Asmodus mods hebben verschillende modi. Zo kan je op temperature controle dampen, een curve instellen en nog veel meer. Met de temperature controle kan je een temperatuur instellen die als maximale temperatuur geldt. De Asmodus mod meet de kleine verschillen in de weerstand van de coil waardoor de temperatuur bepaald kan worden. Als de temperatuur wordt overschreden dan gaat de mod vanzelf op een lager wattage vuren waardoor de temperatuur daalt. Hierdoor verbrandt het katoen in de coil minder snel! Met de curve modus kan je een bepaald wattage instellen afhankelijk van hoe lang je de vuurknop indrukt. Dit is erg handig voor coils die langzaam op warmen. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de mod de eerste seconde 20 watt hoger vuurt dan dat je hebt ingesteld zodat de coil sneller op temperatuur is.