0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Asmodus mods
Asmodus RTA's en RDA's

Asmodus producten kopen

Innovatie kennen ze bij Asmodus maar al te goed, dit merk is op dit moment namelijk één van de meest vooruitstrevende spelers op heel de markt van de e sigaret. Dit Amerikaanse merk staat bekend om de hoge kwaliteit en om de diverse soorten box mods die gebruikt kunnen worden in combinatie met een Asmodus e sigaret. Met een Asmodus e sigaret zal je de meest grote rookwolken uit kunnen blazen. Tijd om dit merk eens even wat beter onder de loep te nemen.

De oorsprong van het merk

Dit bekende merk is dus afkomstig uit de Verenigde Staten. Hier komen een hele hoop bekende merken vandaan, dit is dan ook echt een land waar een hele hoop mensen een e sigaret hebben. Het merk heeft zich in het bijzonder gericht op alle mensen die al bekend zijn met het elektrisch roken, zo hebben zij geen starter kits. Zij richten zich op het leveren van de beste mods. Mods zijn vaak grote batterijen die veel batterij capaciteit hebben en hogere wattage’s zodat je veel instel mogelijk heden hebt. Wat voor producten ze precies hebben zullen we straks even laten zien.

Een merk met een visie – design en kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit in combinatie met een mooi design dan zal een Asmodus product kopen zeker bij jou op het lijstje horen te staan. De prijzen liggen hoger dan bij ander merken, maar hier krijg je wel echt de hoogste kwaliteit voor terug. Het merk staat bekend om de creativiteit en om het oog voor detail. Asmodus is ook trots op hun logo, en dit logo zal je dus ook vaak terug zien! Dit logo laat de naam van het merk zien in een klein cirkeltje, vaak zit dit logo op de vuurknop van het apparaat. De producten zien er altijd strak en professioneel uit, hierdoor is het een ware toevoeging voor al jouw elektrische sigaretten.

Een aanbod met alle mogelijke soorten mods

Zoals we al even hebben vermeld is dit merk vooral bedoelt voor de mensen die al bekend zijn met de e sigaret. De mods zorgen ervoor dat je jouw elektrische sigaret kunt aanpassen aan al jouw wensen. Je kunt de mods instellen op verschillende soorten wattages, hierdoor heb je meer vrijheid bij het roken. Kies je ervoor om jouw batterijvermogen ruim 3X zo groot te laten worden? Of ga je toch voor het touchscreen op jouw apparaat? Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is mogelijk bij Asmodus. Dankzij ons grote aanbod is een product van Asmodus kopen echt niet meer zo lastig als je zou denken. Als je op zoek bent naar een manier om jouw e sigaret te personaliseren dan is Asmodus het merk wat je zou kunnen overwegen!