Kruiden

Als je opzoek bent naar kruiden om helemaal tot rust te komen dan weten we zeker dat je die bij ons gaat vinden, boeddhisten zouden er namelijk jaloers op worden! Wil je liever een gezellige avond met je geliefde herbeleven, ook cupido heeft zijn kruiden hier achtergelaten. We hebben deze kruiden in verschillende categorieën gezet zodat je ze snel kunt vinden.

169 resultaten
Standaard
Sage Salvia divinorum leaves 5 10 en 20gram_7
3,95
Kanna extreme strong extract_1
25,95
Kanna Exctraxt 10x_1
13,95
Indian spirit Holly tree_1
8,95
Indian spirit HOLY tree_2
8,95
Indian spirit tincture white vein kratom_1
19,50
Indian spirit tincture Green vein Kratom_1
19,50
Indian spirit tincture Red vein kratom_1
14,95
Indian spirit tincture blue lotus 15x_1
16,50
Indian spirit Yopo_1
7,50
Indian spirit Kanna Extract ub40_1
13,50
Red virola_1
9,95
Indian spirit ashwagandha_2
5,50
Indian spirit bay bean_2
14,75
Sinicuichi_1
14,75
Chaliponga_1
9,95
Baloon pea_1
7,50
african dream root
9,95
Indian Spirit kratom thai kratom soft resin 1
14,95
Indian Spirit Red Vein Extract 25x
14,95
Indian Spirit  Kanna ET2l_1
24,95
Indian Spirit Kanna Extract 20X_1
17,95
Indian Spirit Kanna Extract 10x_1
12,95
Indian Spirit Wormwood Extract 10x
12,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Vaporizer kruiden kopen?

Wil je vaporizer kruiden kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er bestaan namelijk een hoop verschillende soorten kruiden! Kruiden kunnen worden gebruikt om thee van te zetten en sommige kun je ook verdampen! Toch is het wel belangrijk om op een aantal dingen te letten en hier gaan we je natuurlijk meer over vertellen.

Kunnen alle kruiden zomaar in een vaporizer?

In tegenstelling tot wat vaak nog gedacht wordt is het niet zo dat alle soorten kruiden altijd in een vaporizer kunnen worden gebruikt. Dit hangt namelijk af van de kruiden die je koopt. Wat overigens leuk is om te weten is dat er al eeuwenlang natuurlijke kruiden worden verdampt. Dit deden de Indianen al in de tijd dat er gedacht werd dat natuurlijke kruiden een helend effect zouden hebben op het lichaam. Zo verdampten zij bijvoorbeeld natuurlijk kattenkruid om te zorgen voor een lichamelijke en geestelijke high. Vandaag de dag zijn er veel meer vaporizer kruiden beschikbaar dan voorheen. Bekende kruiden zijn onder andere kattenkruid, maar ook cannabis planten en oranje bloesem en damiana extracten.

Kruiden en temperaturen?

Wil je een kruiden vaporizer gebruiken dan is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende temperatuur instellingen. Het is namelijk zo dat ieder kruid een andere ideale temperatuur heeft voor de verdamping of verbranding. Zo heeft de cannabisplant een lagere verdamping dan bijvoorbeeld tabak. Als je cannabis wilt verdampen dan hoef je jouw kruiden vaporizer niet zo hoog in te stellen. Om te voorkomen dat je jouw kruiden op de verkeerde manier verdampt is het handig om eerst voldoende onderzoek te doen naar je vaporizer kruiden. Aangezien sommige vaporizers vast staan qua temperatuur is het niet altijd mogelijk om ieder soort kruid te verdampen met je vaporizer.

Vaporizers en effecten van kruiden?

Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft ieder natuurlijk kruid een ander soort werking. Overhet algemeen valt er een onderscheid te maken tussen kruiden die een ontspannend effect hebben en kruiden die juist zorgen voor een opgewekt effect. Belangrijk om te vermelden is wel dat de effecten echt van persoon tot persoon zullen verschillen. Zo kan een bepaald ontspannend kruid voor de een juist opwekkend werken. Daar komt bij dat sommige kruiden bijzondere effecten met zich mee weten te brengen. Zo zijn er bijvoorbeeld natuurlijke kruiden te vinden die mogelijk lustopwekkend werken. Mocht je een avondje romantisch in bed willen blijven liggen met je vriend of vriendin dan zouden dit de kruidensoort zijn die je zeker eens kunt proberen.

Je kunt bij de kruiden zelf eenvoudig terugvinden wat de effecten zijn die je kunt verwachten. Door deze goed door te nemen kom je niet meer voor ongewenste verrassing te staan.