Justfog FOG1 Coils

Weerstand

11.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De FOG1 coils van Justfog zijn gemaakt van organisch katoen uit Japan en beschikbaar in twee weerstanden. Deze opties bieden een mogelijkheid de FOG1 te dampen als een traditionele sigaret (mouth-to-lung) alsmede een waterpijp (Direct-lung).

Over de weerstand

0.5 Ohm
De 0.5 ohm coil geeft meer damp ten opzichte van de 0.8 ohm coil. Bij deze weerstand zal de smaak iets ten kosten gaan van de grotere dampproductie en is de damp beleving gelijk aan die van een waterpijp. Wij adviseren het gebruik van een e-liquid met een maximum van 65% VG.

0.8 Ohm
De 0.8 ohm coil geeft minder damp maar meer smaak ten opzichte van de 0.5 ohm coil en dampt naar verhouding als een traditionele sigaret. Wij adviseren het gebruik van e-liquid met een maximum van 50% VG.

Over de coils

Dankzij de twee verschillende type coils, is het zowel mogelijk om Direct-Lung als Mouth-to-Lung te dampen. De coils zijn gemaakt van kanthal wat omlegt is met japans organisch katoen en zijn enkel te gebruiken met FOG1 starterkit van Justfog.

Over het gebruik Justfog Fog1 Coils

Druppel op alle zichtbare plekken katoen wat e-liquid zodat het al verzadigd is als je hem plaatst. Dit wordt ook wel "primen" genoemd. Plaats de coil door hem op de batterij te draaien. Draai je hem niet strakker dan nodig, vast is vast! Nadat je de tank gevuld hebt adviseren wij de FOG1 even te laten staan om de vloeistof goed in te laten trekken.

De coil moet na 1 à 2 weken vervangen worden. Als je een verbrandde of doffe smaak proeft, is de coil aan vervanging toe. Dit kan komen door ouderdom of een e-liquid met een te hoog percentage VG. Damp je tank nooit helemaal droog en vervang je coil optijd voor de beste ervaring!

Inhoud verpakking

  1. 5x Justfog FOG1 Coils

  2. 1x Handleiding

Specificaties

Materiaal
Kanthal
EAN-13
1221100800201
Aantal coils
5
Garantietermijn
DOA
Land van herkomst
China
Zelfbouw
0
Productgroep
Coils
Soort
Coils
Coils zijn te gebruiken met een:
Sigaret model, Waterpijp model
Serie coils
FOG1
SKU
JF1027CP
Merk
Justfog