0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Voor 21.30 besteld morgen in huis.
Je eerste e-sigaret
Bekijk hier ons aanbod van alle e-liquids.
Bekijk hier ons aanbod van alle e-sigaretten.
Bekijk hier ons aanbod van alle shake 'n vape.
Bekijk hier ons aanbod van alle sub-ohm apparaten

Wie is Damp-e?

Damp-e is de winkel voor al je e-smoker behoeftes. Naast een webshop hebben wij ook twee fysieke winkels! Wij zijn een jong en enthousiast team die jou graag verder helpen. Eind 2015 hebben wij onze eerste fysieke winkel geopend in Zeist en sindsdien zijn wij verder gegroeid. Zo hebben wij ons assortiment enorm uitgebreid en hebben wij een tweede winkel in Utrecht geopend.

Ons team bestaat uit elf jonge mannen en dames. Deze specialisten op het gebied van elektrische sigaretten staan altijd voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt in een van onze fysieke winkels, op de webshop, over de telefoon of email: wij helpen je graag verder! In de winkels geven wij advies op maat: Wij kunnen je adviseren in wat voor e sigaret je het beste kan kopen, welke e liquid het beste bij je past en hoeveel nicotine je nodig hebt. Als je wilt weten hoe een e-smoker voelt en rookt dan kan je in onze fysieke winkels verschillende producten proberen! Naast advies over wat je bij ons kan kopen, geven we ook algemene informatie over hoe een e-sigaret werkt en wat de gezondheidsrisico’s zijn (spoiler: een stuk minder schadelijk dan een analoge sigaret).

Naast adviseren over e smokers vinden wij het ook gewoon erg gezellig als er mensen langskomen in de winkel. Als we de tijd hebben maken we graag een praatje, of dat nou gaat over de nieuwste trends in de e-sigaretten branche of over het weer.