Nic salt e-liquids

Nic Salts is een afkorting voor Nicotine Salts of Nicotine Zout. Nicotine zout is een vorm van nicotine die sneller door je lichaam wordt opgenomen (en afgebroken!) waardoor je eerder een voldaan gevoel krijgt. De opname van nicotine zout ligt in de buurt van een traditionele sigaret. Nicotine zout in e-liquid is minder scherp dan "normale" nicotine. Een 20 mg nicotine zout voelt dus veel zachter aan dan 18 mg normale nicotine. Nicotine zout wordt vooral gebruikt in starterset e-sigaretten. We raden het gebruik van nicotine zout af in krachtige waterpijp model e-sigaretten omdat je dan al snel te veel nicotine binnen krijgt. Nic salt kopen maar heb je een vraag? Neem contact met ons op!
108 resultaten
Standaard
E e-liquid Intense Lychee Ice
4,99
Dodo Vape Sun Pods 10mg
7,45
ELFLIQ Nic Salt Watermelon
4,99
ELFLIQ Nic Salt Spearmint
4,99
ELFLIQ Nic Salt Pink Lemonade
4,99
ELFLIQ NIc Salt Pink Grapefruit
4,99
ELFLIQ Nic Salt Kiwi Passion Fruit Guava
4,99
ELFLIQ Nic Salt Elfbull Ice
4,99
ELFLIQ Nic Salt Cream Tobacco
4,99
ELFLIQ Nic Salt Cotton Candy Ice
4,99
ELFLIQ Salt Nic Blueberry Sour Raspberry
4,99
ELFLIQ Nic Salt Blueberry
4,99
ELFLIQ Nic Salt Blue Razz Lemonade
4,99
ELFLIQ Nic Salt Apple Peach
4,99
Nasty PodMate Peach Lemonade
4,99
Nasty PodMate Lychee
4,99
Nasty PodMate Red Apple
4,99
Nasty PodMate Strawberry & Kiwi
4,99
Nasty PodMate Grape & Mixed Berries
4,99
Nasty PodMate Menthol Tobacco
4,99
Nasty PodMate Watermelon Ice
4,99
Nasty podMate Caramel Cream Cookies
4,99
Nasty PodMate Blue Raspberry Bubblegum
4,99
Glas Basix Nic Salt Fresh Mango
4,95

9.3
8067 Onze score met 8067 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Geweldig altijd snelle levering en goede kwaliteit

Harma Harms
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

goede service , goede bereikbaarheid, en vlotte levering.

Nelly Baremans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Op zoek naar nic salt?

De laatste tijd zijn er steeds meer elektrische rokers op zoek naar nic salt. Nu vraag je je misschien af wat dit dan precies is, het is een term die maar bij weinig mensen een belletje laat rinkelen. Nic salt is een speciaal soort nicotine. Deze vorm van nicotine wordt sneller door je lichaam opgenomen, dit zorgt voor een ander gevoel. Straks zullen we je alles laten zien over dit bijzondere nic salt. Lees dus snel verder om er achter te komen waarom nic salt e liquid van Damp-e een goede toevoeging voor jouw e sigaret is!

Wat is nic salt nu precies?

Goed, zoals we al even kort hebben aangestipt is nic salt een speciaal soort nicotine. Het is een nicotine zoutvorm, deze zoutvorm wordt sneller door het lichaam opgenomen en afgebroken. Dit zorgt ervoor dat je sneller een voldaan gevoel zult krijgen bij het dampen. Aangezien je sneller een voldaan gevoel krijgt is de kans groot dat je minder lang aan jouw elektrische sigaret zal hijsen. Voor de mensen die graag willen minderen op het gebied van roken is dit een ontzettend prettige werking. Wanneer je normaal gesproken 18 mg nicotine te zwaar zou vinden, voelt een 20 mg nic salt eigenlijk zoals een 3mg of 6mg. Dit is dus ideaal voor in kleine e sigaretten, maar niet voor in waterpijp modellen.

Talloze smaken nic salt

Het zal je wel opgevallen zijn dat wij van Damp-e een ontzettend groot aanbod hebben voor producten die te maken hebben met elektrisch roken. Ook op het gebied van nic salt zijn er talloze opties waar je voor kunt gaan. De grote verscheidenheid aan smaakjes zorgt ervoor dat je de smaak kunt kiezen die je zelf het prettigst vindt. Houdt er rekening mee dat de nic salt e liquid minder scherp is dan de normale nicotine e liquid. Mocht je dus altijd normale nicotine vloeistof hebben gedampt dan kan dit even wennen zijn. Dankzij de kleine flesjes ben je in staat om te experimenteren met de verschillende smaken, je komt vanzelf bij een nic salt smaak die aansluit bij wat je zoekt.

Waar nic salt voor gebruiken?

Wat zijn nu echt de toepassingen voor de nic salt e liquid? Als je de e sigaret te scherp in de keel vind aanvoelen en je eigenlijk niet voldoende nicotine binnen krijgt is Nic salt misschien wel de oplossing. Wij raden deze vloeistof NIET aan voor in een krachtige waterpijp model e-sigaret. Dit komt door het feit dat deze door de snelle en grote verdamping vaak erg veel nicotine in je longen laten. De Nic salt e liquids zijn dus alleen geschikt voor in pod e sigaretten of starterkits. Twijfel je of een nic salt e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret? Wij zijn altijd bereikbaar voor extra advies!