Rolling trays

Ben jij er klaar mee dat je na het draaien van een joint of blunt eerst nog minuten lang bezig bent met het schoonmaken van je tafel en het proberen te redden van gevallen stukjes wiet of andere kruiden? Dan is een rolling tray echt iets voor jouw! Deze handige trays zijn speciaal ontworpen om op te draaien. Sommige van deze handige trays hebben zelf nog handige compartimenten om bijvoorbeeld je vloeitjes tips en grinder in kunt bewaren wanneer je deze even niet nodig hebt! Heb jij interesse in een rolling tray maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Onderaan deze pagina legen wij je graag wat meer uit over de rolling tray!

16 resultaten
Standaard
Syndicate Rolling trays_48
5,95
Syndicate Rolling trays_15
5,95
Syndicate Rolling trays_31
5,95
Syndicate Rolling trays_45
8,95
Ape stoned kit1
29,95
maki tray
14,95
SLX_8
17,50
SLX_11
17,50
SLX_4
17,50
SLX_1
17,50
Pax rolling tray_1
9,95
Syndicate Rolling trays_38
5,95
Syndicate Rolling trays_4
5,95
Syndicate Rolling trays_20
5,95
Syndicate Rolling trays_25
5,95
Syndicate Rolling trays_9
5,95

9.3
8067 Onze score met 8067 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Geweldig altijd snelle levering en goede kwaliteit

Harma Harms
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

goede service , goede bereikbaarheid, en vlotte levering.

Nelly Baremans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Een rolling tray, wat is dat nu precies

Een rolling tray is een soort dienblad dat speciaal is ontworpen om gemakkelijk jointjes en blunts te kunnen draaien of bijvoorbeeld een cone te kunnen vullen. De opstaande randen van een rolling tray zorgen ervoor dat wiet of andere kruiden die uit je vloeitje vallen niet op de grond terecht komen en verloren gaan. Met een rolling tray heb je alles wat je nodig hebt voor het draaien makkelijk en overzichtelijk op een plek.

Verschillende soorten rolling trays

Rolling trays zijn er in een breed scala aan soorten en maten en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen. Veel van de kunststof en metalen trays zijn simpele rechthoekige trays met een opstaande rand om te zorgen dat er niet zomaar iets vanaf kan rollen of glijden. Dit zijn over het algemeen ook de goedkopere varianten rolling trays. Daarnaast bestaan er ook houten of bamboe rolling trays, deze beschikken vaak over een hoop extra functionaliteiten zoals handige opberg vakjes voor bijvoorbeeld je grinder, vloei en tip. Op die manier kun je alles netjes en overzichtelijk op een plek bij elkaar bewaren en hoef je nooit te zoeken waar je die grinder nu weer hebt gelaten. Kortom, ben jij iemand die dagelijks in gevecht is met het geordend houden van smoke gear? Dan is dit precies wat je nodig hebt!