3-laags grinder

Een drie laags grinder is in essentie bijna het zelfde als een twee laags grinder, met als enige verschil dat de onderkant van de grinder uit twee delen bestaat. Hierdoor ontstaat er een handig opvang bakje waar de gegrinde kruiden in terecht komen. Het grote voordeel hiervan is dat het je in staat stelt om makkelijk en snel grotere hoeveelheden kruiden te kunnen vermalen. Wil jij graag wat meer informatie over drie laags grinders? Onderaan deze pagina leggen wij je graag wat meer uit over dit type grinder.

11 resultaten
The buldog metal grinder 3part1
 12,95
The Bulldog Plastic 3 Part Grinder Blauw
 4,95
Kube Krush 3.02
 59,00
Fire Flow Grinder 3 Parts Keep Blazing
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Hart
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts 420
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts High
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Yin Yang
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Mandala
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Love
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Blad
 8,90

9.3
7296 Onze score met 7296 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering in de brievenbus

R.
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering, volgende dag in huis

Agnes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Hoe werkt een grinder precies?

Zoals bovenaan de pagina al uitgelegd bestaat bij een drie laags grinder de onderkant van de grinder uit twee delen. Het deel met de tanden en het deel waar de wiet in terecht komt na het grinden. Het deel met de tanden heeft dan ook tussen de tanden in een aantal gaatjes zitten waardoor de kruiden als deze klein genoeg zijn vanzelf en het opvang bakje terecht komen. En zoals eerder al vermeld stelt dit type grinder je in staat om gemakkelijk en snel een grotere hoeveelheid te kunnen grinden, handig als je voorbereidingen treft om op pad te gaan en geen zin hebt om je grinder mee te nemen. Grind gewoon de gewenste hoeveelheid voor en je kunt het gemakkelijk kant en klaar mee opstap nemen!

Soorten 3 laags grinders

drie laags grinders zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zoals eerder vermeld drie laags grinders die gaatjes tussen de tanden hebben om de gegrinde kruiden in op te vangen, maar er zijn natuurlijk ook nog andere types verkrijgbaar. Zo zijn ze ook beschikbaar in een variant waar er geen gaatjes tussen de tanden zitten maar wel een zogeheten stash compartiment waar je de kruiden of wiet na het grinden in kan gieten. Daarnaast bestaan er ook nog een aantal drie laags grinders die beschikken over een trichomen filter. Dit filter bevind zich meteen onder de gaatjes, dit houd de wiet tegen en laat alleen de trichomen van de wiet door naar het opvang bakje onderop. De meeste 3 laags grinders zijn van metaal of plastic, een houten drie laags grinder kom je haast niet tegen.