U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Wismec Reuleaux RX Mini Kit

Heerlijk compact voor in je broekzak! De Reuleaux RXmini neem je overal mee naar toe zonder dat je er extra over na hoeft te denken. De mod van de e-sigaret is slechts 58 mm lang en 35,5 mm breed. Dus ben jij een damper die veel onderweg is? Dan kan de Reuleaux RXmini zomaar de perfecte match voor jou zijn! Deze kleine krachtpatser is verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuren: grijs, rood, wit, zilver en zwart. Aan de voorkant vind je een OLED-scherm en een vuurknop. Het OLED-scherm vertelt je alles wat je wil weten over je apparaat en de instellingen die je hebt gemaakt. En die vuurknop is onmisbaar tijdens het dampen! ;) Onder het scherm vind je een micro-USB ingang om de software van je apparaat te updaten.

Coils en batterij

De output van de Reuleaux RXmini gaat tot maximaal 80 watt. De e-sigaret kan op verschillende standen gebruikt worden: VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, en TCR mode. Je kunt dus ook verschillende coils gebruiken op de Reuleaux RXmini. De e-sigaret kan coils aan vanaf 0.05 ohm tot 3.5 ohm. Op de e-sigaret zit een pre-heat functie die ervoor zorgt dat je de e-sigaret sneller en op een hoger wattage kunt opwarmen. Dit verbetert de smaak van je e-liquid! De batterij van de Reuleaux RXmini laad je op via de micro-USB kabel. Je kunt de kabel via een computer opladen, maar ook in een losse adapter (zoals je bij een mobiele telefoon doet). Dit laatste maakt het nog makkelijker om de e-sigaret mee op reis te nemen! De batterij is uiteraard beschermt tegen kortsluiting en overladen, maar omdat het om een elektrisch apparaat gaat is het verstandig om altijd voorzichtig te zijn tijdens het opladen.

Tank

De tank van de e-sigaret vul je makkelijk met jouw favoriete e-liquid. Je draait gewoon het mondstuk van het tankje af en vervolgens vul je je liquid bij. Ook kun je de airflow van je tank makkelijk bijstellen door aan de ring op het tankje te draaien. Als je het liefst dampt met een stevige hijs, draai dan de Airflow-ring wat verder dicht. Wanneer je liever iets lichter dampt, draai hem dan verder open. Zo bepaal je zelf hoe je het liefste dampt! Onder aan de tank zit een typische 510 aansluiting, dus wanneer je liever een ander tankje op de mod aansluit, zal dit in de meeste gevallen geen probleem zijn. Ook het mondstuk kun je, als je dit liever een andere hebt, makkelijk vervangen.

Inhoud verpakking

  1. 1x Reuleaux RX mini
  2. 1x Reux Mini
  3. 2x O rings
  4. 2x 0.2 ohm coils
  5. 2x Sticker
  6. 1x USB kabel
  7. 2x Handleiding
  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Specificaties:

Product
Merk WISMEC
Model RX Mini
Afmetingen 104 x 35 mm
Garantie Mod (3 Maanden), Tankje + Coils (DOA)
Mod
Afmetingen 44. x 35 x 58 mm
Batterij Ingebouwd
Batterij Capaciteit 2100 mAh
Max. Wattage 1-80W
Instelbaar
Firmware
Weerstand Wattage/Bypass 0.1 - 3.5 Ω
Weerstand TC 0.05 - 1.5 Ω
Modus
Wattage
Bypass
TC-Nickel
TC-Titanium
TC-Stainless Steel
TCR
Tankje
Inhoud 2 ml
Afmetingen 46 x 22 mm
Verwisselbare Tank
Materiaal Stainless Steel
Aansluiting 510
Pyrex Glas
Glas Vervangbaar
Instelbaar Luchttoevoer
Bijvullen Bovenkant
Driptip Materiaal Plastic
Driptip Aansluiting 510
Coil
Coil Vervangbaar
Organisch Katoen
Top/Bottom Coil Bottom
Type Coils Wismec Amor/Reux Mini Coils
Opladen
USB Oplaadbaar
Snel Lader
Externe Oplader
Verzendwijze
Verzending Pakket