0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Welke e-sigaret kopen

E-sigaret kopen? De e-sigaret heb je in allerlei soorten en maten. Welke je precies nodig hebt hangt af van hoe vaak je rookt. Rook je normaal veel sigaretten op een dag dan heb je een zwaardere uitvoering nodig dan wanneer je weinig rookt. De tankinhoud, het vermogen en de batterij capaciteit maken hierin het grootste verschil.

Heb je vragen, twijfel je nog ergens over of wil je een persoonlijk advies op maat? Wij helpen je graag! Kom langs bij ons in de winkel of neem met ons contact op per mail of telefoon. Ons advies is altijd kosteloos. Gratis uitproberen van verschillende e-sigaretten en e-liquids behoort ook tot de mogelijkheden. Kom daarvoor naar de winkel in Zeist of Utrecht.

Welke e-sigaret past bij mij

Hieronder tref je een tabel met verschillende e-sigaretten. Wij hebben de populairste modellen onderverdeeld op basis van het aantal sigaretten die je op een dag normaal gesproken rookt.

Rook je 1 tot 10 sigaretten per dag dan zijn de Justfog Q16 Starterset en de 1453 zeer geschikt. De batterij capaciteit en de tankinhoud zijn hiervoor ruim voldoende.

Rook je een pakje sigaretten per dag of rook je shag, dan heb je een zwaardere e-sigaret uitvoering nodig. De onderstaande modellen hebben wij geselecteerd op gebruiksgemak, batterij capaciteit en tankinhoud. Ook het vermogen bij deze modellen ligt een stuk hoger zodat ze ook voor de stevige rokers geschikt zijn.

De onderstaande selectie is voor de gevorderde rokers geschikt welke nog meer uit een e-sigaret willen halen. Hierbij is de batterij nog sterker zodat er nog meer vermogen beschikbaar is en er langer en intenser gerookt kan worden. Deze modellen zijn van een hogere klasse waarmee meer mogelijk is. De intensiteit is nog beter regelbaar en de batterijen zijn bij de meeste modellen eenvoudig verwisselbaar. Handig wanneer je een reservebatterij mee wilt nemen.

Voordelen van elektrisch roken

Elektrisch roken heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo bespaar je veel geld en gaat je gezondheid er meteen op vooruit. Geen nare sigarettenluchtjes meer en geen gele tanden. De e-sigaret is tevens een perfect middel om in te zetten wanneer je wilt stoppen met roken.
Hier lees je meer over de voordelen van een e-sigaret.

Waarom een e-sigaret kopen bij Damp-e?

Wij kennen elk product door en door en kunnen daardoor een goed advies geven welke e-sigaret het beste bij je past. Bel ons op wanneer je vragen hebt. Wij nemen de tijd voor je. Langskomen in de winkel in Zeist of Utrecht mag natuurlijk ook. Uiteraard mag je ons ook natuurlijk e-mailen.

E-liquids kopen

Wij hebben een enorm assortiment aan e-liquids. Een e-liquid is de vloeistof welke je in de e-sigaret stopt. Deze vloeistof, ook wel rookvloeistof, ejuice of rookolie genoemd, verdampt in de e-sigaret en de damp adem je in. Deze waterdamp is 90% minder slecht voor je gezondheid vergeleken met de rook van een normale sigaret. Eigenlijk kun je elke smaak e-liquid kopen, van tabak tot een zoete smaak. Nagenoeg elke liquid kun je ook kopen in verschillende nicotinegehaltes. Vooral de echte rokers moeten goed opletten wat het nicotinegehalte is van de liquid. Hier lees je meer over e-liquids.

Klantervaringen

Onze klanttevredenheid is bijzonder hoog. Dit komt omdat wij kwaliteitsproducten verkopen en een goed advies geven als het gaat om overstappen naar een e-sigaret of stoppen met roken. Wil je meer lezen over onze klantervaringen?