0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Vype e-sigaretten
Vype pods

Vype kopen een goed idee?

Vype is een Brits merk van e-smokers en e-smoker gerelateerde producten. Nu ze ook de Nederlandse markt betreden vraag je misschien af: wat kan ik van Vype verwachten? En: als ik een Vype kopen wil, is dat de juiste keuze? Lees dan snel verder op deze pagina!

Gemak en eenvoud

Het merk Vype is nog niet zo lang op de markt maar ze zetten zeker zoden aan de dijk! Met hun achtergrond in de traditionele tabaksindustrie nemen ze veel know-how en specialisatie mee de elektronische sigaretten branche in. En dat is te zien aan de producten die ze lanceren. De elektronische sigaretten die Vype op de markt zet zijn van degelijke kwaliteit en bovendien gemakkelijk in gebruik! Voor Vype geldt dat producten zo intuïtief mogelijk moeten werken. Dat scheelt een boel drempels voor mensen die de overstap naar een elektronische sigaret willen wagen. Want dat is lang niet altijd makkelijk. Gelukkig heeft Vype dat in de gaten en willen ze de overgang van roken naar dampen zo klein mogelijk maken.

Vype levert kwaliteit

Zoals al gezegd is Vype een fabrikant die gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Ze brengen dus niet iedere twee weken een nieuw product uit maar staan achter hun huidige line-up van producten. Bovendien werken de producten van vape gemakkelijk en is er weinig onderhoud nodig. Maar niet alleen het gebruiksgemak is een pluspunt van Vype, ook de kwaliteit van hun producten is dik in orde. De afwerking voelt goed en degelijk aan. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat merk je als je een product van Vype in je hand hebt!

Goed voor beginners

Als je aan het oriënteren bent voor een elektronische sigaret dan zal je zeker Vype in overweging moeten nemen. Hun ePen 3 e-sigaret pod systeem is een ideaal product om in aanraking te komen met elektronische sigaretten. Door een ruim aanbod aan verschillende smaken, kan je bovendien allerlei vloeistoffen proberen en zit er altijd een geschikte smaak voor jou bij! De producten werken intuïtief waardoor je handleiding bijna niet meer nodig hebt! Tevens bieden ze opties aan in zowel normale nicotine (freebase) als nicotine zout. Nicotine zout komt het dichts in de buurt van hoe nicotine wordt opgenomen bij een traditionele sigaret.