0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Voordelen E-sigaret t.o.v. de normale sigaret

Dat tabaksfabrikanten niet blij zijn geweest met de komst van e-sigaretten is niet zo verwonderlijk. De elektronische sigaret is namelijk een zeer serieuze concurrent voor de normale sigaret! Elektrisch roken heeft bovendien veel voordelen waardoor overstappen nog interessanter wordt.

De esigaret heeft 3 sterke voordelen welke we onder kunnen verdelen in:

  1. Minder schadelijk
  2. Goedkoper
  3. Gemak

Minder schadelijk

De elektronische sigaret is 95% minder schadelijk voor je gezondheid dan een normale sigaret en dit ervaar je zelf binnen korte tijd. Je conditie gaat vooruit, je hoest minder, je voelt je fitter en je huid gaat er beter uitzien. Veel rokers hebben ook last van koude handen en voeten doordat de doorbloeding bij het roken van een normale sigaret wordt beïnvloed. Hier heb je allemaal geen last van bij het roken van een elektrische sigaret. Ook je tanden, de muren en plafonds worden geel door het roken van normale sigaretten wat bij de elektrische sigaretten niet het geval is.

Goedkoper

Een e-sigaret kopen levert direct een besparing op. Elektrisch roken is 5 tot 10 keer goedkoper dan het roken van normale sigaretten of shag. Iemand die 1 pakje sigaretten rookt per dag kan door elektrisch te gaan roken 180 euro per maand besparen. Bovendien bestel je eenvoudig online je favoriete eliquids.
De aanschaf van je esigaret is een investering die je de eerste maand al meteen terugverdient. Daarna ga je helemaal fors besparen.

Gemak en voordelen

Met een elektrische sigaret kun je op veel meer plaatsen roken en bezorg je geen overlast. Je kleding stinkt niet meer naar sigarettenrook en je omgeving heeft er geen last meer van. Op veel plekken waar de normale sigaret verboden is mag je wel elektronisch roken.

Stoppen met roken

Wanneer je de juiste producten gebruikt dan kun je zeer gemakkelijk stoppen met roken. Door de nicotinehoeveelheid langzaam af te bouwen, bouw je ook je verslaving af. Wij kunnen je perfect adviseren wat je hiervoor nodig hebt en hoe je dit eenvoudig aanpakt.

E-sigaret kopen

Ga je een elektronische sigaret kopen dan adviseren we je om je hierin goed te verdiepen. Er zijn namelijk veel verschillende modellen en e-liquids (vloeistoffen) te koop. Het maakt veel verschil of je af en toe rookt of juist heel vaak. Door de juiste producten te kopen laat je de overstap met succes slagen.

Bij ons kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies op maat. Kom langs, bel ons of stuur een email. Wil je producten gratis uittesten voordat je ze koopt? Kom dan langs in de winkel in Zeist of Utrecht. Wij nemen alle tijd voor je. Op deze pagina lees je welke e-sigaret bij je past.

Succesverhalen

Dat de e-sigaret en elektrisch roken een succes is blijkt uit de reacties van onze klanten. Wil je onze klantervaringen lezen?