U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Voordelen E-sigaret t.o.v. de normale sigaret

Dat tabaksfabrikanten niet blij zijn geweest met de komst van e-sigaretten is niet zo verwonderlijk. De e-sigaret is namelijk een zeer serieuze concurrent voor de normale sigaret! Elektrisch roken heeft bovendien veel voordelen waardoor opstappen nog interessanter wordt.
In de tabel hieronder zie je meteen wat de voordelen zijn van de e-sigaret t.o.v. de normale sigaret.

E-sigaret Sigaret
Veroorzaakt geen stank
Minder schadelijk voor gezondheid
Overal kunnen roken
Fitter voelen
Geen gele tanden
Gezondere huid
Minder verslavend
Minder koude handen of voeten
Veel geld besparen
Geen kans op brandgaten
Nicotinevrij mogelijk
Online te bestellen
Veel smaakjes beschikbaar

De e-sigaret heeft 3 sterke voordelen welke we onder kunnen verdelen in:

  1. Gezondheid
  2. Besparing
  3. Gemak

Gezondheid

De e-sigaret is 90% minder schadelijk voor je gezondheid dan een normale sigaret en dit ervaar je zelf binnen korte tijd. Je conditie gaat vooruit, je hoest minder, je voelt je fitter en je huid gaat er beter uitzien. Veel rokers hebben ook last van koude handen en voeten doordat de doorbloeding bij het roken van een normale sigaret wordt beïnvloed. Hier heb je allemaal geen last van bij het roken van een elektrische sigaret. Ook je tanden en de muren en plafonds worden geel door het roken van normale sigaretten wat bij de e-sigaret niet het geval is.

Besparing

Een e-sigaret kopen levert direct een besparing op. Elektrisch roken is 5 tot 10 keer goedkoper dan het roken van normale sigaretten of shag. Iemand die 1 pakje sigaretten rookt per dag kan door elektrisch te gaan roken 180 euro per maand besparen. Bovendien bestel je eenvoudig online je favoriete e-liquids.
De aanschaf van je e-sigaret is een investering die je de eerste maand al meteen terugverdient. Daarna ga je helemaal fors besparen.

Gemak en voordelen

Met een elektrische sigaret kun je op veel meer plaatsen roken en bezorg je geen overlast. Je kleding stinkt niet meer naar sigarettenrook en je omgeving heeft er geen last meer van. Op veel plekken waar de normale sigaret verboden is mag je wel elektrisch roken.

Stoppen met roken

Wanneer je de juiste producten gebruikt dan kun je zeer gemakkelijk stoppen met roken. Door de nicotinehoeveelheid langzaam af te bouwen, bouw je ook je verslaving af. Wij kunnen je perfect adviseren wat je hiervoor nodig hebt en hoe je dit eenvoudig aanpakt.

E-sigaret kopen

Ga je een e-sigaret kopen dan adviseren we je om je hierin goed te verdiepen. Er zijn namelijk veel verschillende modellen en e-liquids (vloeistoffen) te koop. Het maakt veel verschil of je af en toe rookt of juist heel vaak. Door de juiste producten te kopen laat je de overstap met succes slagen.

Bij ons kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies op maat. Kom langs, bel ons of stuur een email. Wil je producten gratis uittesten voordat je ze koopt? Kom dan langs in de winkel in Zeist. Wij nemen alle tijd voor je. Op deze pagina lees je welke e-sigaret bij je past.

Succesverhalen

Dat de e-sigaret en elektrisch roken een succes is blijkt uit de reacties van onze klanten. Wil je onze klantervaringen lezen?