De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Voopoo Vinci X 2 Kit

36.95
Tijdelijk niet op voorraad Binnenkort beschikbaar
 • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €20
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen
 • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Voopoo Vinci X2 Pod Mod Kit bestaat uit een Voopoo Vinci X2 Mod en een Voopoo Vinci X2 Pod! Het maximale vermogen van de Vinci is 80 watt. Wil je een Voopoo Vinci X2 Pod Mod kopen? Lees dan verder voor meer informatie.

Over de pods

De Pod die word meegeleverd is de Voopoo Vinci X2 Pod. De Voopoo Vinci 2 Pods hebben een inhoud van 2ml. De e-liquid kan bijgevuld worden vanaf de onderkant. Door het tankje van de batterij los te halen laat zich een rubbertje zien waar achter het vulgat zit. Wanneer er e-liquid vervangen word laat dan de liquid 5 minuten intrekken voordat er gedampt word..

Over de coils

De Coils die te gebruiken in de Vinci X2 Pod Mod Kit zijn de Voopoo PnP  Coils. Bij de kit geleverd zijn de Voopoo PnP VM1 0.3 ohm en de Voopoo PnP VM6 0.15 ohm coil. De Vinci PnP coils zijn gevuld met organisch katoen en verkrijgbaar in verschillende weerstanden (hoe lager de weerstand, hoe meer damp). Na ongeveer 1 á 2 weken dient de coil vervangen te worden .

Over de mod

De Voopoo Vinci X2 maakt gebruik van een losse 18650 batterij (deze zit niet bij de kit inbegrepen). Het maximale vermogen van de Vinci X2 is 80 watt en op het kleurenscherm van de Vinci X2 is alles duidelijk af te lezen. Wanneer de vuurknop 3 keer snel achter elkaar word ingedrukt word de automatische modus geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat tijdens het inhaleren de vuurknop niet ingedrukt hoeft te worden (Auto mode). Door de vuurknop opnieuw 3 keer snel achter elkaar in te drukken gaat de batterij terug naar handmatig (Manual).

Over het gebruik van de Voopoo Vinci X2 Pod Mod kit

Door 5 keer snel op de vuurknop te drukken gaat de batterij aan of uit. Er kan van modus gewisseld worden door 3 keer snel op de vuurknop te drukken. Er zijn 2 verschillende modussen beschikbaar: Auto mode en Manual. Wanneer de Auto mode geactiveerd is dan hoeft de vuurknop niet ingedrukt te worden bij het inhaleren. Wanneer de Manual mode geactiveerd is dan dient de vuurknop ingedrukt te worden tijdens het inhaleren.

Bij het eerste gebruik van de Vinci X2 met een nieuwe coil is het aan te raden om de coil te ‘primen’. Primen gebeurt door wat e-liquid op de coil te druppelen. Doe dit totdat het katoen verzadigd is met e-liquid. Door de coil te primen word voorkomen dat de coil direct verbrand. Hier door zal de coil een langere levensduur hebben!

Inhoud verpakking

 1. 1x Voopoo Vinci X2 Mod

 2. 1x Voopoo Vinci 2 Pod (2ml)

 3. 1x Voopoo PnP VM1 0.3 ohm coil

 4. 1x Voopoo PnP VM6 0.15 ohm coil

 5. 1x USB-C laadkabel

 6. 1x Handleiding

Specificaties

Productgroep
Sub-Ohm Kit
Merk
Voopoo
Serie
Vinci
Model
Vinci X 2 Kit
Soort e-sigaret
Hervulbaar
Batterij capaciteit
1000 tot 3000 mAh
Manier van instellen
Handmatig instelbaar
Max. Wattage
0.5 tot 4.2 Volt
Wattage bereik
80 watt
Weerstand bereik
0.15 tot 1.2 Ohm
Batterij type
1x 18650
Type oplaad port
USB-C
Ingebouwd
Ja
Werkt met coils te gebruiken tot
40 tot 100 watt
Mod Functies
Wattage
Tank is gemaakt van
Kunststof
Manier van inhaleren
Als een waterpijp
Aansluiting van de tank
Magneet
Manier van vullen
Via onderzijde
Batterij
Ja
Batterij Capaciteit
Ja
Serie coils
PnP
Ingebouwd beeldscherm
Ja
Tank inhoud
2 ml
Afmeting
25.8 x 29.1 x 120 mm
SKU
VO1022CP
Land van herkomst
China
Garantietermijn
6 maanden
Materiaal
Metaal