Voopoo PnP Pods

8.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

Dit zijn de reserve pods voor de VooPoo PnP e sigaretten! Deze pods kan je zelf vullen met een e-liquid. Per verpakking krijg je twee hervulbare pods! Wil je graag VooPoo PnP Pods kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Over de pods

De Voopoo PnP Pods hebben een inhoud van 2 ml. De pods zijn geschikt voor MTL en DL dampen. Dit zijn de reserve pods voor alle PnP e sigaretten en hier zitten geen coils bijgeleverd. Voor deze pods zijn verschillende type coils te gebruiken deze vind je bij Voopoo PnP coils. Aan de onderkant van de pod, door de pod uit de e sigaet te halen, word het gat zichtbaar waar de coil en de e liquid in kan. De pods van de Voopoo kan je dus zelf gemakkelijk vullen met je e-liquid naar keuze.

Over het gebruik van de Voopoo PnP Pods

Door de pod van de e sigaret af te trekken komt de pod los. Als je dat gedaan hebt kan je vanaf de onderkant de pod vullen met e-liquid door het rubber flapje los te maken. Als je de pod hebt gevuld laat deze dan minimaal 3 minuten intrekken, zodat de vloeistof goed in het katoen kan trekken. We raden aan om met deze pods geen e-liquid te gebruiken die meer dan 80% VG bevatten!

Inhoud verpakking

  1. 2x Voopoo PnP Pods