De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Voopoo Drag X Plus Professional Kit

59.95
Tijdelijk niet op voorraad Binnenkort beschikbaar
 • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €20
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen
 • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Voopoo Drag X Plus Professional Kit is een compacte mod die werkt met een losse 18650 of 21700 batterij. Wil jij een Voopoo Drag X Plus Professional Kit kopen? Lees dan verder voor meer informatie.

Over de pods

De Drag X Pro wordt geleverd met de TPP Pod Tank. Deze tank werkt met alle TPP coils die in verschillende weerstanden te verkrijgen zijn. Om de pod bij te vullen druk je het knopje aan de zijkant van de pod in en draai je de bovenkant van de Pod met de klok mee. Er verschijnt dan een silicone afdicht klepje, dit kleptje trek je los en het gat waar de vloeistof kan worden bijgevuld verschijnt. Let er op dat het afdicht klepje na het vullen weer goed terug wordt gedrukt, draai de bovenkant van de pod na het vullen tegen de klok in. Laat na het voor het eerst vullen de pod een aantal minuten staan zodat de coil de vloeistof goed kan opnemen.

Over de coils

De Voopoo TPP coils zijn speciaal gemaakt voor de TPP Pod Tank. De TPP-DM1 heeft een weerstand van 0.15Ohm en wordt tussen de 60 en 80 watt gedampt. De TPP-DM2 heeft een weerstand van 0.2Ohm en wordt tussen de 20 en 28 watt gedampt. De TPP coils zijn gevuld met organisch katoen en gaan ongeveer 1 á 2 weken mee voordat vervangen dienen te worden.

Over de mod

De Voopoo Drag X Plus Professional Kit werkt zoals eerder al genoemd met één losse 18650 of 21700 batterij (Deze is niet meegeleverd bij de kit en dient los aangeschaft te worden). De Drag X Plus Pro heeft een maximaal wattage van 100 watt en is hiermee geschikt voor bijna elke manier van dampen. Op het beeldscherm van de Drag X Plus Pro is alle informatie die je nodig hebt duidelijk en overzichtelijk af te lezen.

Over het gebruik van de Voopoo Drag X Plus Professional Kit

Als de Voopoo Drag X Plus Pro voor het eerst gebruikt gaat worden met een nieuwe coil is het van belang de coil eerst te ‘primen’. Dit wordt gedaan door een aantal druppels e-liquid op het katoen van de coil te druppelen tot het katoen verzadigd is met vloeistof. Als de coil verzadigd is met vloeistof is het tijd om deze te instaleren. Na het instaleren van de coil kan de pod gevuld worden. Zet na het vullen de batterij van de Drag X Pro aan, dit wordt gedaan door snel 5 keer op de vuurknop te drukken. Als de batterij ingeschakeld is kan het gewenste wattage gekozen worden. Na het instellen van het gewenste wattage is het apparaat klaar voor gebruik.

Als de TPP Pod Tank voor het eerst gebruikt gaat worden met een nieuwe coil dan is het aan te raden om van tevoren even de coil te ‘primen’. Dit kan door wat e-liquid op het katoen van de coils te druppelen totdat het katoen helemaal verzadigd is met e-liquid. Hierdoor word voorkomen dat de coil direct verbrand en word de levensduur dus verlengd.

Inhoud verpakking

 1. 1x Voopoo Drag X Plus Professional Mod

 2. 1x Voopoo TPP Pod Tank

 3. 1x Voopoo TPP-DM1 0.15 ohm coil

 4. 1x Voopoo TPP-DM2 0.2 ohm coil

 5. 1x Type-C USB kabel

 6. 1x Handleiding

Specificaties

Productgroep
Sub-Ohm Kit
Merk
Voopoo
Serie
Drag
Model
Drag X Plus Professional Kit
Soort e-sigaret
Hervulbaar
Batterij capaciteit
3000 mAh of hoger
Manier van instellen
Handmatig instelbaar
Max. Wattage
0.5 tot 4.2 Volt
Wattage bereik
100 watt
Weerstand bereik
0.15 tot 0.3 Ohm
Batterij type
1x 18650 , 1x 21700
Type oplaad port
USB-C
Ingebouwd
Ja
Werkt met coils te gebruiken tot
40 tot 100 watt
Mod Functies
Wattage
Tank is gemaakt van
Kunststof
Manier van inhaleren
Als een waterpijp
Aansluiting van de tank
Magneet
Manier van vullen
Via onderzijde
Batterij
Ja
Batterij Capaciteit
Ja
Serie coils
TPP
Ingebouwd beeldscherm
Ja
Tank inhoud
2 ml
Afmeting
29 x 35 x 141 mm
SKU
VO1024CP
Land van herkomst
China
Garantietermijn
6 maanden
Materiaal
Metaal