De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Voopoo Argus Kit

Kleur

32.5
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
 • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €20
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen
 • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Voopoo Argus kit is de kleinste e sigaret uit de Argus serie. De Argus is gemaakt voor Mouth to Lung dampers en heeft een vermogen van 40 watt. Wil je een Voopoo Argus kit kopen? Lees dan verder voor meer informatie.

Over de pods

Bij de VooPoo Argus kit word de Voopoo PnP Pod en de PnP MTL Pod meegeleverd. De inhoud van de Voopoo PnP Pod en PnP MTL Pod is 2ml. Vanaf de onderkant van het tankje kan er e-liquid bijgevuld worden. Op de onderkant van het tankje zit een rubbertje, wanneer het rubbertje verwijderd is verschijnt het vulgat. Let op, geef na het vervangen van de coil de vloeistof een paar minuten om goed in te trekken en de coil.

Over de coils

De Voopoo PnP coils zijn de juiste coils voor de Argus. Meegeleverd in de kit is de PnP-VM1 0.3 ohm coil en de PnP-TR1 1.2 ohm coil. De PnP coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden (hoe lager de weerstand, hoe meer damp). Ook zijn de PnP coils gevuld met organisch katoen. Een coil gaat ongeveer 1 á 2 weken mee voordat deze vervangen dient te worden.

Over de mod

De Voopoo Argus kit werkt op een ingebouwde batterij van 1500 mAh. De Argus heeft een vermogen van 40 watt en heeft 3 verschillende modussen: Regular (normaal), Temprature control en Smart. Op het kleurenscherm van de Argus is alles heel duidelijk af te lezen. Wanneer de vuurknop 3 keer snel achter elkaar word ingedrukt kan er tussen de modussen geschakeld worden. Smart mode detecteert de coil en selecteert het beste wattage op basis van de coil, bij Temprature Control word de tempratuur weergegeven en kan die aangepast worden. aangepast worden.

Over het gebruik van de Voopoo Argus Kit

De mod gaat aan of uit door 5 keer snel op de vuurknop te drukken. Er kan van modus gewisseld worden door 3 keer snel op de vuurknop te drukken. Er zijn 3 verschillende modussen beschikbaar: Regular (normaal), Temprature control en Smart. De verschillende modussen zorgen ervoor dat de coils langer meegaan. Smart mode detecteert automatisch de coil en selecteert het beste wattage op basis van de coil. bij Temprature Control word de tempratuur weergegeven en kan die aangepast worden.

Als de Argus Tank voor het eerst gebruikt gaat worden met een nieuwe coil dan is het aan te raden om van tevoren even de coil te ‘primen’. Dit kan door wat e-liquid op het katoen van de coils te druppelen totdat het katoen helemaal verzadigd is met e-liquid. Hierdoor word voorkomen dat de coil direct verbrand en word de levensduur dus verlengd.

Inhoud verpakking

 1. 1x Voopoo Argus Kit

 2. 1x Voopoo PnP Pod

 3. 1x Voopoo PnP MTL Pod

 4. 1x Voopoo PnP VM1 0.3 ohm coil

 5. 1x Voopoo PnP TR1 1.2 ohm coil

 6. 1x Type-C USB kabel

 7. 1x Handleiding

Specificaties

Productgroep
Sub-Ohm Kit
Merk
Voopoo
Serie
Argus
Model
Argus Kit
Soort e-sigaret
Hervulbaar
Batterij capaciteit
1000 tot 3000 mAh
Manier van instellen
Handmatig instelbaar
Max. Wattage
0.5 tot 3.4 Volt
Wattage bereik
40 watt
Weerstand bereik
0.3 tot 1.2 Ohm
Batterijcapaciteit
1500 mAh
Type oplaad port
USB-C
Ingebouwd
Ja
Werkt met coils te gebruiken tot
Tot 40 watt
Mod Functies
Wattage
Tank is gemaakt van
Kunststof
Manier van inhaleren
Als een sigaret, Als een waterpijp
Aansluiting van de tank
Magneet
Manier van vullen
Via onderzijde
Batterij
Ja
Batterij Capaciteit
Ja
Serie coils
PnP
Ingebouwd beeldscherm
Ja
Tank inhoud
2 ml
Afmeting
30 x 33 x 108 mm
SKU
VO1012CP
Land van herkomst
China
Garantietermijn
6 maanden
Materiaal
Metaal