0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Voopoo e-sigaretten
Voopoo coils
Voopoo onderdelen

Voopoo kopen is kwaliteit kopen

Als je op zoek bent naar een elektronische sigaret dan wil je natuurlijk kwaliteit in huis halen. Gelukkig ben je dan bij Voopoo aan het goeie adres! In de e-smoker branche staat Voopoo al langer bekend om zijn apparaten. Nu Voopoo zich ook steeds meer begint te focussen op de Europese markt zal je steeds meer Voopoo producten voorbij zien komen. Wil je een Voopoo kopen dan zal je daar geen spijt van krijgen. Wil je weten waarom Voopoo kopen een goed idee is? Lees dan verder!

De opkomst van Voopoo – fabrikant van chips

Voopoo is opgericht in 2014 met als doel de medische en industriële industrie voorzien van chips in e-sigaretten. In die tijd maakten ze zelf dus nog geen e-smokers maar alleen de chip. De chip in een e-smoker regelt alles in de e-smoker. Als je op de vuurknop drukt dan zorgt de chip ervoor dat het juiste voltage gestuurd wordt naar de coil en dat je kan gaan dampen.

In 2017 koopt Voopoo het Amerikaanse WOODY VAPES. Tevens is in die tijd ook de GENE.Fan chip uitontwikkeld. Deze chip was drie jaar in ontwikkeling en dat toont! De chip is tot hedendaags een van de high-end chips van uitstekende kwaliteit. Voopoo heeft voor elkaar weten te krijgen dat er een vuur snelheid is van 0.025. Waardoor Voopoo geroemd is vanwege deze hoge kwaliteit chip.

Voopoo en hun hoge kwaliteit producten

Voopoo staat bekend om hun hoge kwaliteit chips maar eind 2017 beginnen ze ook e-smokers te produceren. Met hun hoge kwaliteit chips en hoge kwaliteit e-smokers scoort Voopoo hoge ogen op de e-smoker markt! Door deze ontwikkelingen groeit het bedrijf tot de voorfront van de markt.

Liefde voor innovatie

Voopoo wil met zijn producten de gezondheid van de mensheid naar een nieuw niveau tillen. Dit wil Voopoo bereiken door cutting-edge technologie te gebruiken en altijd te blijven innoveren. De bron van innovatie, is volgens Voopoo, liefde en technologie. Voopoo heeft een liefde voor technologie waarmee ze kunnen blijven innoveren. Deze innovaties maken de gemeenschap beter. Voopoo erkent dan ook dat ze een verantwoordelijkheid hebben om goede, kwalitatieve producten te maken. Niet alleen naar de consument toe maar ook naar hun eigen werknemers.

De merk missie van Voopoo is dan ook “To advocate healthy lifestyles with technology and spread the idea of love.” En dat kan je merken!

Producten van Voopoo kopen

Zoals gezegd kan je rekenen op hoge kwaliteit producten als je een Voopoo kopen. Zo hebben ze verschillende starter kits, sub ohm kits, mods, tankjes, coils en nog veel meer. De VMate van Voopoo is een voorbeeld van de kwaliteit die Voopoo kan leveren. Deze mod is prachtig afgewerkt en heeft een tal van functies. Natuurlijk beschikt deze mod ook over een super snelle vuurknop. De mod kan een super hoog wattage leveren!