Roll vloei

Roll vloei is waarschijnlijk een van de minst bekende soorten vloei op de markt. Zo als de naam al suggereert is en een hele lange vloei die opgerold is. En met een hele lange vloei bedoelen we dan ook echt lang, de meeste roll vloei is verkrijgbaar in rollen van 3 en 5 meter! Hiermee heb je dan ook zelf de controle over hoe groot je joint gaat worden. In theorie is het mogelijk om dus een joint te rollen van wel 5 meter lang!!! Al hangt of dit lukt natuurlijk wel af van hoeveel hulp je krijgt bij het rollen ervan. De meeste mensen die roll vloei kopen doen dit omdat ze vaak van een jointje genieten samen met een groep.

20 resultaten
Standaard
Greengo rolling Flu_1
1,95
raw classic single wide
1,95
Pay-pay Rolling flu_1
1,95
Rs Rolls Slim size_1
1,50
Raw classic roll 5meter 2
1,50
OCD organic hemp_1
1,95
OCB Slim rolling flu + tip_1
2,50
ocb rol vloei slim
1,95
Rips kingsize Rolling papers_1
1,95
Rips Regular hemp rolling flu_1
1,95
Rips unbleached  roll flu_1
2,00
Rips Organic roling flu slim_1
1,95
Rips regular rolling flu_1
1,95
Rips rolling papers king size regular_1
1,95
Rips Slim rolling fli_2
1,95
Rips Slim Extra thin roling papers_1
1,95
Rips Kingsize extra thin_1
1,95
rips rol vloei
1,95
Raw classic rolls king size slim (5 meter)L_1
1,95
Raw Classic Rolls King size (3 meter)L_1
1,95

9.3
8060 Onze score met 8060 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Geweldig altijd snelle levering en goede kwaliteit

Harma Harms
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

goede service , goede bereikbaarheid, en vlotte levering.

Nelly Baremans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

De voordelen van roll vloei

Zoals hierboven al genoemd is een van de grote voordelen van een roll vloei dat je zelf controle hebt over de lengte van je joint. Zo kan je kiezen om juist een kleiner jointje te draaien, handig wanneer je alleen een jointje rookt en geen zin hebt in een hele joint, of juist als je met een groep mensen bent en zeker weet dat een standaard formaat niet genoeg gaat zijn voor iedereen. Een van de bekendste merken op het gebied van roll vloei is het merk RAW, deze lange vloei op rol is verkrijgbaar in 3 en in 5 meter. RAW staat er om bekend dat de vloei die ze produceren van ongebleekt en onbehandeld papier, hierdoor heeft het papier een licht bruine kleur en is het compleet vrij van chemicaliën. Doordat de vloei lekker dun is en vrij van chemicaliën is er ook weinig kans op bijsmaken tijdens het roken.

Verschillen in lengte en breedte van roll vloei

Naast de duidelijke voordelen van roll vloei kopen is en nog een ding om rekening met te houden wanneer je overweegt roll vloei te bestellen. De meeste 5 meter roll vloei valt qua breedte onder het kopje king size slim, de meeste 3 meter rollen daarentegen worden als king size geproduceerd. Een 5 meter rol van het merk RAW heeft een breedte van ongeveer 44mm waar de 3 meter rollen van RAW een breedte hebben van rond de 53mm. Of een 3 meter of juist een 5 meter bij je past hangt dus voor een groot deel af hoe dik je jouw joints wilt gaan draaien.