U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoe wordt jouw bestelling verzonden?

Een goede bezorgservice is natuurlijk superbelangrijk voor een webshop. Daarom hebben wij gekozen voor PostNL. Wij hebben goede ervaringen met deze bezorgservice waardoor we onze pakketjes met het volste vertrouwen aan ze meegeven.

Verzendmethode en kosten

Wij bezorgen alle bestellingen via pakketpost. Dat wil zeggen dat wij jou een pakketje sturen die je in ontvangst moet nemen. Hiervoor rekenen wij €2,99 aan verzendkosten. Bij iedere bestelling ontvang je een Track & Trace code zodat je kan zien waar je bestelling is en wanneer hij afgeleverd wordt. Als je doordeweeks voor 17.00 bestelt in de webshop dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post. Als de postbode goed zijn werk doet dan heb je de volgende dag je bestelling in huis. Als je in het weekend besteld dan wordt je pakketje de volgende week op dinsdag bezorgd.

Bezorgmoment kiezen

Bij Damp-e kan je zelf bepalen wanneer je bestelling geleverd moet worden. Bij het afrekenen kan je kiezen welke datum en welk moment van de dag je het liefst je bestelling in ontvangst neemt. Afhankelijk van welk moment je kiest kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Bestelling ophalen

Als je liever je pakketje ophaalt bij een PostNL afhaalpunt dan is dat ook mogelijk. Vergeet dan niet je identiteitspapieren mee te nemen!

Laat je je bestelling door iemand anders ophalen? Zorg dat degene die het ophaalt het bericht van PostNL bij zich heeft en je adresgegevens kent.

PostNL bewaard jouw bestelling twee weken op het PostNL afhaalpunt. Wij kunnen niet voorstellen dat je zo lang kan wachten op je nieuwe producten maar houdt er rekening mee dat je niet te langer wacht dan twee weken! Na deze twee weken wachtperiode worden de pakketten teruggestuurd naar ons.

Zie hier waar een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt zit: PostNL afhaalpunten

Meer informatie over het ophalen van pakketjes bij een PostNL afhaalpunt vind je op de website van PostNL: Meer informatie ophalen pakketjes

Vragen over je bestelling?

Bij Damp-e helpen wij je graag met welk probleem dan ook. Heb je een vraag over de verzending of over je bestelling? Bel ons even op 030 - 268 98 33 of mail ons op info@damp-e.nl. Wij beantwoorden graag je vragen!