U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoe wordt jouw bestelling verzonden?

Bezorgservice is natuurlijk mega belangrijk voor een webshop en daarom hebben wij gekozen voor PostNL. Wij hebben goede ervaringen met deze bezorgservice waardoor we onze pakketjes met het volste vertrouwen aan ze meegeven.

Brievenbuspakje

Wij bezorgen kleine bestellingen via de brievenbus. Wanneer je voor 17.00 ’s middags bestelt word je pakketje gelijk op de post gedaan. Je kunt je pakketje dan ook de volgende dag verwachten (op weekdagen tenminste, in het weekend loopt het iets anders: zie de tabel hieronder). Bestel je voor meer dan €20? Dan is verzending door de brievenbus helemaal gratis! Bestel je voor minder dan €20? Dan rekenen we een klein bedrag voor de bezorging, €1,95.

Bestelling geplaatst op:

Maandag(voor 17:00)

Dinsdag(voor 17:00)

Woensdag(voor 17:00)

Donderdag(voor 17:00)

Vrijdag(voor 17:00)

Zaterdag

Zondag

Verwacht:

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Dinsdag

Pakket

Wanneer je bestelling niet door de brievenbus past verzenden wij het via een pakket. Vanaf €50 is verzenden via een pakket al gratis. Wanneer je onder dit bedrag zit rekenen wij €3,95 aan bezorgkosten. Welke dienst jouw pakketje verstuurt hangt af van de tijd van je bestelling. De bestellingen tot 17:00 worden met PostNL verzonden, je ontvangt je track&trace code gelijk diezelfde avond. Wanneer je je spullen na 17:00 bestelt is PostNL al weg, je bestelling wordt dan de volgende dag ingepakt en verstuurd!

Bestelling geplaatst op:

Maandag(voor 17:00)

Dinsdag(voor 17:00)

Woensdag(voor 17:00)

Donderdag(voor 17:00)

Vrijdag(voor 17:00)

Zaterdag

Zondag

Verwacht:

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Dinsdag

Track&Trace

Je wilt natuurlijk wel weten waar je producten zich bevinden en daarom krijg je van Damp-e altijd een track&trace code, ook bij brievenbuspakketjes. Zo kun jij altijd bijhouden waar je pakketje zich bevindt en goed in de gaten houden wanneer je thuis moet zijn om je pakket aan te pakken!

Aangepaste levering?

Bij Damp-e helpen wij je graag met welk probleem dan ook. Heb je een vraag over de verzending of over je bestelling? Of wil je je producten op een bepaalde dag binnen krijgen? Dat is vast geen probleem! Neem even contact met ons op. Alles is mogelijk bij ons dus samen kunnen we er vast wel uit komen!