De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Vaptio Cosmo 2 Kit

Kleur

34.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
 • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €20
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen
 • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Vaptio Cosmo 2 Kit is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde damper! De kit bestaat uit een Cosmo 2 tank en een Cosmo 2 mod. De Vaptio Cosmo 2 Kit kopen kan in verschillende kleuren!

Over de tank

De Cosmo 2 tank die is meegeleverd in deze kit, kan makkelijk van boven af gevuld worden en heeft een inhoud van 2ml. Onderaan de tank vind je de luchttoevoerring deze kan je afstellen op gaten of op een gleuf. De gaten zijn geschikt als je de tank wilt dampen zoals je een sigaret rookt (MTL), de gleuf is is geschikt om de damp direct naar de longen te dampen (DL). Bij de Cosmo 2 tank hoeft de coil niet vastgedraaid te worden, de coil word namelijk op zijn plek gehouden door middel van de rubber ringen. Het mondstuk is een 510 driptip en is daarom te vervangen voor andere 510 driptips.

Over de coils

De Cosmo Plus Kit van Vaptio maakt gebruik van de Vaptio Cosmo Coils. Meegeleverd zijn de C5 en C6 varianten van de eerdergenoemde coils. De C5 coil heeft een 1.0 ohm weerstand en kan je tussen de 9 en 13 watt dampen. Deze coil lijkt het meest op de manier van roken van een traditionele sigaret (MTL). De C6 variant is een coil waarmee je de damp direct naar de longen toe kan dampen (DL). Deze coil is 0.7 ohm in weerstand en kan je dampen tussen de 15 en 25 watt. Beide coils zijn gemaakt van mesh en kan je het beste dampen met een e-liquid die niet meer dan 70% VG bevat. Een coil gaat tussen de 1 á 2 weken mee voordat deze vervangen dient te worden.

Over de batterij

Meegeleverd in deze kit is de Cosmo 2 mod. De batterij van 2000 mAh capaciteit gaat gemakkelijk een dag mee voordat je deze moet opladen. Opladen gaat door middel van een usb-c poort die maximaal 1 ampère aan kan. De mod is in te stellen in 3 standen, laag, gemiddeld en hoog. Het instellen doe je door op het knopje onder de vuur knop te drukken . Let op: gebruik geen USB-adapters die sneller laden dan 1 ampère (soms aangeduid als 1000 mAh).

Over het gebruik van de Vaptio Cosmo 2 Kit

Om de Vaptio Cosmo 2 Kit te kunnen gebruiken moet de tank op de batterij zijn gedraaid en moet de tank een coil en e-liquid hebben. De coil kan gewoon in de tank gezet worden, en deze komt zelf vast te zitten zodra de tank dichtgedraaid word. Voordat je de coil voor de eerste keer gebruikt is het handig om wat druppels e-liquid op het katoen van de coil te druppelen. Hiermee voorkom je een verbrandde coil bij de eerste paar trekjes. Je zet de e-sigaret aan of uit door vijfmaal snel op de vuurknop te drukken.

Inhoud verpakking

 1. 1x Vaptio Cosmo 2 Tank

 2. 1x Vaptio Cosmo 2 Mod

 3. 1x Vaptio Cosmo Coils (C5, 1.0 ohm)

 4. 1x Vaptio Cosmo Coils (C4, 0.7 ohm)

 5. 1x USB-C kabel

 6. 1x Handleiding

Specificaties

Productgroep
E-Sigaret Kit
Merk
Vaptio
Serie
Cosmo
Model
Cosmo 2 kit
Soort e-sigaret
Hervulbaar
Batterij capaciteit
1000 tot 3000 mAh
Manier van instellen
Vooraf ingesteld
Max. Wattage
4 Volt
Wattage bereik
25 watt
Weerstand bereik
0.7 tot 1.6 Ohm
Batterijcapaciteit
2000 mAh
Type oplaad port
USB-C
Ingebouwd
Nee
Werkt met coils te gebruiken tot
Tot 40 watt
Mod Functies
Wattage
Tank is gemaakt van
Glas
Aansluiting van de driptip is
510
Manier van inhaleren
Als een sigaret
Aansluiting van de tank
Schroefdraad 510
Manier van vullen
Via bovenzijde
Batterij
Ja
Batterij Capaciteit
Ja
Serie coils
Cosmo Coils
Ingebouwd beeldscherm
Nee
Tank inhoud
2 ml
Afmeting
22 x28 x 132 mm
SKU
VIO114CP
Land van herkomst
China
Garantietermijn
6 maanden
Materiaal
Metaal