0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

VaporLinq

VaporLinq ken je wellicht wel van de tv reclame die tot en met maart 2016 is en wordt uitgezonden. VaporLinq verkoopt naast verschillende e-liquids ook e-sigaretten. Van de e-sigaretten VaportLinq biedt verschillende e-sigaret modellen welke zij zelf Vaportizers noemen. De modellen zijn:

Cig-a-LinQ Taster

De Cig-a-LinQ Taster is een moderne e-sigaret met een navulbare 0,3ml e-liquid tank. Het enige wat je zelf bij hoeft te kopen is een e-liquid naar keuze om de smaak en nicotinegehalte te bepalen. De Taster is erg slank en ongeveer net zo groot als een normale sigaret. Hierdoor krijg je een echte sigaret beleving. De aanwezige tank is een van de kleinste in zijn soort en daardoor heeft deze esigaret zeer compacte afmetingen. De handige meegeleverde verpakking lijkt heel veel op een echt pakje sigaretten en heeft ook dezelfde afmeting.
De Cig-a-LinQ Taster wordt geleverd met oplaadbare batterij en usb lader. De ingebouwde coil heeft een weerstandswaarde van 2,6 Ohm en de batterij een capaciteit van 90mAh.

VaporLinq Cig-a-LinQ Pro

De Cig a LinQ Pro is dezelfde e-sigaret als de Taster maar wordt completer geleverd. De Pro zit namelijk in een luxe giftbox welke tevens is voorzien van 2 extra tankjes welke eenvoudig op de batterij te schroeven zijn. Wanneer je tankje leeg is dan verwissel je hem met een volle. De tankjes zijn net als bij de Taster eenvoudig te vullen met een e-liquid naar keuze. De tankjes zijn compleet met mondstuk dus je hoeft verder geen andere onderdelen over te schroeven.
De luxe bewaardoos is meer dan alleen een luxe doosje om je e-sigaret en 2 tankjes in op te bergen. Deze bevat namelijk een 1100mAh accu. Daarmee kun je de e-sigaret ook opladen wanneer je buiten het bereik van een stopcontact bent. Een leuke feature is dat het LCD schermpje in de box het batterijniveau weergeeft wanneer je hem weer terugstopt. De bewaardoos kun je met dezelfde oplader opladen. Dit is gewoon een standaard usb lader die ook voor mobiele telefoon geschikt is. De Cig-a-Linq Pro is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: Wit / Zwart / Goud

VaporLinq Next

De VaporLinq Next is van een zwaarder kaliber e-sigaret en wordt doorgaans ook wel MOD genoemd. Deze e-sigaret beschikt over een grotere batterij en grotere e-liquid tank. De batterij herbergt een capaciteit van 1100mAh en de tank 2.0ml. Hierdoor kun je langer roken zonder bij te laden of bij te vullen. De coil is makkelijk bereikbaar en eenvoudig te vervangen wanneer deze het einde van zijn levensduur heeft bereikt.
Bovendien is de VaporLinQ Next voorzien van een Sub-Ohm coil van 0,5 Ohm. Dit maakt een krachtigere rookervaring mogelijk. De verdamping van de e-liquid is intenser en hierdoor ontstaat er een grotere rookwolk. Bovendien is er een regelbare luchttoevoer aanwezig waardoor je de e-sigaret goed kunt afstellen op het gewenste resultaat.
De Next is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Dit zijn: Roze (voor de dames), Parelwit, Zwart en RVS. De VaporLinq Next wordt ook veel gebruikt onder gebruikers welke 0% nicotine, dus zonder nicotine, willen roken. Wij verkopen namelijk vele liquids zonder nicotine met allerlei lekkere smaakjes waaronder menthol, vanille, fruit, koffie, cola, drop en nog vele anderen.