Tafel Vaporizers

Zoek je een vaporizer waar je de meeste smaak uit kruiden of extracten kunt halen? Dan is een tafel vaporizer de beste optie die er is, ze zijn wel een stuk groter dan een draagbare vaporizer en ook niet zo makkelijk mee te nemen. Maar de smaak die er voor terug komt zal zeker een hoop goed maken!


8 resultaten
Standaard
Stündenglass Gravity Hookah V2
495,00
Vulcano gold1
398,00
storz en bickel plenty1
219,00
storz en bickel vulcano hybrid 121
439,00
vulcano clasic1
290,00
arizer xq 21
209,00
arizer v tower1
125,00
arizer exrtreme q1
125,00

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Desktop vaporizer kopen?

We noemen een desktop vaporizer ook wel een tafel vaporizer. Zoals je wellicht al wel weet is het de bedoeling om deze vaporizer op tafel te zetten als je hem wilt gebruiken. We willen je graag wat meer  vertellen en hebben alles op een rijtje over het kopen van een desktop vaporizer.

Wat is een desktop vaporizer?

De desktop vaporizer is ontworpen om te worden gebruikt vanaf je tafel. De tafel vaporizer sluit je dus aan met een stekker in het stopcontact. Deze desktop vaporizers, ook wel bekend als tafel vaporizers, zijn in staat om de beste kwaliteit damp te produceren omdat ze dus altijd voldoende kracht hebben. Desktop vaporizers werken vaak met een ballonzakje of een slang waaraan geïnhaleerd kan worden. De desktop vaporizers met de ballonen zijn de meest bekende vaporizers van dit moment. 

Waar word een vaporizer voor gebruikt?

Je kunt een desktop vaporizer gebruiken voor het verdampen van alle mogelijke soorten kruiden. Tenminste, kruiden die met een vaporizer verdampt kunnen worden. In tegenstelling tot wat vaak  nog wel eens gedacht wordt is het niet zo dat je beperkt bent tot tabak of wiet. Je kunt met een tafel vaporizer namelijk ook natuurlijke kruiden verdampen. Denk bijvoorbeeld aan kattenkruid, lavendel of een tabaksvervanger.

Verschillende manieren van verdampen

De meeste tafel vaporizers maken gebruik van een verwarmingselement op convectie. Verwamen via convectie geeft de meeste smaak, maar kost wel een hoop energie. Omdat een tafel vaporizer niet afhankelijk is van een batterij en altijd voldoende kracht heeft is dit dus de beste manier! We zien dat conductie juist vaak gebruikt wordt bij de draagbare vaporizers die je in je zak kunt stoppen. De reden hiervoor is dat dit element vaak wat kleiner is en dat deze minder plek in beslag zal nemen. Wanneer een desktop vaporizer werkt op zowel convectie als conductie spreken we van een hybride vaporizer.

Verschillende temperaturen van verdampen

Voordat je jouw desktop vaporizer in gebruik neemt is het van belang om goed te kijken naar de kruiden die je wilt verdampen. Het is namelijk zo dat kruiden een bepaalde verdampingstemperatuur hebben. Zo is er voor wiet een andere temperatuur nodig dan voor tabak. Middels de temperatuurinstellingen op je tafel vaporizer ben je in staat om de kruiden op de meest optimale manier te verdampen.