PAX vaporizers

Een vaporizer is vandaag de dag erg populair geworden. Dit komt natuurlijk door het feit dat je met een vaporizer alle soorten kruiden en extracten of vloeistoffen kunt vapen. Een merk wat veel wordt verkocht is Pax. Als je meer over dit merk te weten wilt komen lees dan rustig verder, we gaan je namelijk het een en ander laten zien.

14 resultaten
Standaard
pax 31
199,00
pax 3_1
169,00
pax 21
99,00
Pax Stash bag1
17,50
Pax Kleine Oplader_1
24,50
Pax multitoolls_1
9,95
Pax half pack oven liddd_1
11,50
Pax oven liddd_1
11,50
Pax raised mondstuk_2
12,50
Pax flat mouthpieceL_1
12,50
Pax screensL_1
9,50
Pax maintenance kit + 10 pipe cleanersL_4
12,50
Pax grinderr_1
24,95
PAX Maintenance Kit Concentrate_1
9,50

9.3
8067 Onze score met 8067 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Geweldig altijd snelle levering en goede kwaliteit

Harma Harms
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

goede service , goede bereikbaarheid, en vlotte levering.

Nelly Baremans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wie is Pax vaporizer?

De Pax vaporizer is een vaporizer die gebruikt kan worden voor het verdampen van alle mogelijke soorten kruiden en extracten. De Pax vaporizers zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. We zien dat de VS steeds belangrijker wordt op de markt van het vapen. Een groot voordeel van het feit dat de Pax vaporizer afkomstig is uit Amerika is dat de productie voldoet aan de strengst mogelijke eisen. Dit geldt niet alleen voor de veiligheid, maar ook op het gebied van kwaliteit van de gebruikte materialen. Door de sterke materialen weet je zeker dat jouw Pax lang mee gaat!

Verschillende modellen van het Pax

Binnen het assortiment van Pax zijn er op dit moment 2 soorten Pax vaporizers te vinden. De Pax 3 vaporizer is de nieuwste Pax vaporizer. Dit is een zeer sterke vaporizer die is voorzien van een zeer moderne uitstraling. Je kunt met deze Pax vaporizer zelf kiezen welke instellingen je gebruikt voor bij het vapen. Naast de Pax 3 vaporizer is het mogelijk om te gaan voor de Pax 2 vaporizer. Deze lijkt sterk op zijn voorganger, echter zitten er wat minder opties aan dit apparaat. Naast de verschillende Pax vaporizers kan je accessoires vinden om te gebruiken voor jouw Pax vaporizer.

Welke kruiden of extracten kan ik gebruiken in mijn Pax vaporizer?

Het is mogelijk om nagenoeg alle soorten kruiden en extracten te verdampen met de Pax vaporizer. Dit komt voornamelijk door dat de kamers geschikt zijn voor zowel kruiden als extracten. Belangrijk is om wel te controleren hoe groot de kamer is voor jouw kruiden en of er bepaalde tools nodig zijn om dit te kunnen verdampen in de Pax vaporizers. Bedenk even goed naar wat je zoekt en dan weet je zeker dat je de juiste keuze zult maken.

Welke verschillende manieren van verdampen zijn er

Als je gaat vapen is het van belang om te weten dat er meerdere verdampingstechnieken zijn. De manier waarop er verdamping plaatsvindt is erg belangrijk. Conductie is de meest voorkomende soort verdamping bij de Pax vaporizers. Door de geleide verwarmingselementen zal je minder onderhoud hoeven plegen. Je kunt ook voor convectie kiezen, echter zien we dit niet zo vaak voorkomen bij de draagbare vaporizers. Deze verwarmingselementen zijn namelijk groter van formaat waardoor ze meer ruimte in beslag nemen. Dit maakt ze dus niet ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld een Pax vaporizer.