De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Hasj Vaporizers

In Nederland zijn er ontzettend veel mensen die cannabis gebruiken. Door het gedoogbeleid is dit mogelijk, je mag het immers gebruiken. Omdat niet iedereen wilt beginnen met het roken van hasj door middel van een joint zijn er veel mensen die grijpen naar het alternatief: de hasj vaporizer. Mocht jij meer te weten willen komen over de hasj vaporizer dan is het handig even verder te lezen. Wij laten je namelijk zien wat een vaporizer voor hasj is en hoe een hasj vaporizer precies werkt.

36 resultaten
Xmax Qomo1
 79,00
Xmax daboo 1
 59,99
GPEN CONNECT 1-min
 129,95
Boundless-CFX-vape
 119,00
Jet Black
 235,00
FLOWERMATE AURA BOX-min
 57,50
FLOWERSTATE-V5NANO
 95,00
xvape fog pro1
 99,00
XMAX V2 PRO BOX 1-min
 59,00
xvape aria1
 69,95
XMAX ACE BOX-min
 99,95
XVAPE STARRY 3.0 0 VAPORIZERS-min
 77,50
STORM SPIRIT 0 VAPORIZERS-min
 109,00
Smono 4
 75,00
Smono 3
 75,00
classic gold fr
 398,00
plenty fr
 248,00
STORZ BICKEL CRAFTY PLUS VAPORIZER-min
 298,00
hybrid fr
 598,00
classic fr
 398,00
Storz-&-Bickel-Mighty-compressor
 348,00
pax 29
 99,00
Zwart
 169,00
pax 39
 199,00
Pagina

Wat is een Hasj vaporizer?

Zoals je wel aan de naam kunt zien is een hasj vaporizer bedoeld om hasj mee te vapen. Het vapen van hasj is het verhitten van de hasj in de hasj vaporizer tot een temperatuur waarbij de actieve stoffen (cannabinoïde en terpenen) in damp worden omgezet. Klinkt een beetje wetenschappelijk, maar het is dus het verdampen van de hasj. Verdamping is een minder schadelijk alternatief voor het roken van hasj omdat de temperaturen die plaatsvinden de hasj niet laten verbranden. De meeste hasj vaporizers zijn ontworpen om hasj of wiet te verhitten tot een temperatuur die ligt tussen de 180 en 190 graden Celsius. Dit is genoeg om de hasj te verdampen, maar niet genoeg om het te verbranden.

Vaporizer die speciaal voor hasj is

Er zitten meerdere voordelen aan het gebruik van een vaporizer voor hasj. Het voornaamste voordeel is al aan de orde gekomen, dit is het feit dat je door middel van een hasj vaporizer minder schadelijke stoffen binnen zal krijgen. Doordat er geen verbranding plaatsvindt hoef je je geen zorgen meer te maken over teer en over andere stoffen die er in normale hasj joints wel zitten. Daar komt bij dat je door middel van een hasj vaporizer meer controle hebt over de temperatuur. Wat veel mensen niet weten is dat de temperatuur van invloed kan zijn op de effecten die je voelt. Dankzij een hasj vaporizer is het dus mogelijk om jouw high beter onder controle te houden en om zo meer uit je hasj te halen.

Waar op letten bij het kopen van een hasj vaporizer?

De juiste hasj vaporizers zijn voor mensen die iets anders willen proberen. Deze vaporizers kunnen door middel van de instellingen zorgen voor de juiste hoeveelheid warmte om alle werkzame stoffen uit de hasj te halen. De juiste hasj vaporizers stellen gebruikers in staat om de warmte-instellingen te personaliseren. Deze instellingen zijn vaak te verdelen in twee groepen:

  • Vooraf ingestelde instellingen
  • Gepersonaliseerde instellingen

De middenklasse hasj vaporizers hebben vooraf ingestelde instellingen die je kunt bedienen met één druk op de knop. Een vaporizer met voorinstellingen is gemakkelijker te gebruiker dan de hasj vaporizer met de gepersonaliseerde instellingen. Ondanks de iets hogere kosten zijn de hasj vaporizers met persoonlijke instellingen weer ideaal omdat ze de gebruikers in staat stellen hun favoriete temperatuur tot op zekere hoogte in te stellen.