De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Accessoires & Onderdelen

Heb je eindelijk een moment voor jezelf om even te genieten, dan kom je erachter dat het moment al snel is afgelopen… Je vaporizer is kapot en je hebt Flowermate onderdelen nodig om hem snel te kunnen repareren. Maar dit is ook het juiste moment om gelijk die extra Flowermate accessoires mee te bestellen die je nog mist!
7 resultaten
FLOWERMATE v5 SCREENS-min
 2,50
FLOWERMATE AURA SCREENS-min
 2,50
FLOWERMATE CHAMBER SCREENS-min
 2,50
FLOWERMATE WATERPIPE ADAPTER V5 NANO-min
 13,95
FLOWERMATE WATERPIPE ADAPTER AURA1-min
 13,95
FLOWERMATE MOUTHPIECE V5 NANO 2-min
 9,50
FLOWERMATE PLASTIC MOUTHPIECE 1-min
 9,50

De beste Flowermate onderdelen vindt je hier!

Helaas komt het toch wel eens voor… Je favoriete vaporizer gaat kapot en je hebt snel nieuwe onderdelen nodig om hem te repareren! Nou gelukkig hebben wij de meeste Flowermate onderdelen standaard op voorraad. Zo repareer je in een handomdraai gemakkelijk met originele Flowermate onderdelen je vaporizer. Mochten de juiste Flowermate onderdelen er niet tussen staan om je vaporizer te repareren? Stuur ons dan een mailtje en we kijken met je mee!

Wil jij graag de nieuwste Flowermate accessoires kopen?

Eigenlijk iedereen herkent het wel, je bent super blij met je vaporizer maar toch ontbreekt er nog iets… Je wilt namelijk graag concentraten dampen, maar je mist alleen de juiste tools hiervoor. Nou dan zit je bij ons goed. Wij hebben alle Flowermate accessoires op de plank liggen! Vaak hebben we zelfs universele producten die ook fantastisch werken of gewoon een extra toevoeging zijn op de standaard Flowermate accessoires.