Firefly accessoires & onderdelen

Heb je eindelijk een moment voor jezelf om even te genieten, dan kom je erachter dat het moment al snel is afgelopen… Je vaporizer is kapot en je hebt Firefly onderdelen nodig om hem snel te kunnen repareren. Maar dit is ook het juiste moment om gelijk die extra Firefly accessoires mee te bestellen die je nog mist!
3 resultaten
Standaard
Firefly 2+ externe oplader_1
34,50
Firefly 2+ MondstukL_2
9,50
Firefly 2 en 2+ extra battery1
29,50

9.3
8035 Onze score met 8035 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering

Lydia Kok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering! Tevreden over de produkten die doen waarvoor ze dienen.

Ingeborg Caubergh
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

De beste Firefly onderdelen vindt je hier!

Helaas komt het toch wel eens voor… Je favoriete vaporizer gaat kapot en je hebt snel nieuwe onderdelen nodig om hem te repareren! Nou gelukkig hebben wij de meeste Firefly onderdelen standaard op voorraad. Zo repareer je in een handomdraai gemakkelijk met originele Firefly onderdelen je vaporizer. Mochten de juiste Firefly onderdelen er niet tussen staan om je vaporizer te repareren? Stuur ons dan een mailtje en we kijken met je mee!

Wil jij graag de nieuwste Firefly accessoires kopen?

Eigenlijk iedereen herkent het wel, je bent super blij met je vaporizer maar toch ontbreekt er nog iets… Je wilt namelijk graag concentraten dampen, maar je mist alleen de juiste tools hiervoor. Nou dan zit je bij ons goed. Wij hebben alle Firefly accessoires op de plank liggen! Vaak hebben we zelfs universele producten die ook fantastisch werken of gewoon een extra toevoeging zijn op de standaard Firefly accessoires.