De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Draagbare Vaporizers

Wil je graag een draagbare vaporizer kopen maar weet je nog niet precies welk model? Gelukkig vind je hier genoeg verschillende vaporizers om een keuze te kunnen maken. Met onze filters kan je wellicht je keuze makkelijker maken op weg naar de vaporizer van je dromen! Let op een vaporizer is geen e sigaret!51 resultaten
Xmax Qomo1
 79,00
Xmax daboo 1
 59,99
Boundless-CFX-vape
 119,00
cloudous 91
 245,00
cloudious 9 hydrology 91
 299,00
Boundless Vexil Black
 119,00
Jet Black
 235,00
FLOWERMATE AURA BOX-min
 57,50
FLOWERSTATE-V5NANO
 95,00
xmax vital1
 44,95
xvape fog pro1
 99,00
XMAX V2 PRO BOX 1-min
 59,00
xvape aria1
 69,95
XMAX ACE BOX-min
 99,95
XVAPE STARRY 3.0 0 VAPORIZERS-min
 77,50
STORM SPIRIT 0 VAPORIZERS-min
 109,00
Smono 5
 129,00
smono start
 55,00
Smono 4 Pro
 85,00
Smono 4
 75,00
Smono 3
 75,00
STORZ BICKEL CRAFTY PLUS VAPORIZER-min
 298,00
Storz-&-Bickel-Mighty-compressor
 348,00
pax 29
 99,00
Pagina

Draagbare vaporizer kopen?

Als je op zoek bent naar een draagbare vaporizer dan hoef je niet meer verder te zoeken, je hebt ons gelukkig al gevonden! Als je nog niet precies weet wat een draagbare vaporizer is of als je er meer over wilt weten zit je hier goed, we gaan je namelijk gauw wat meer vertellen.

Wat is een draagbare vaporizer?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is een vaporizer draagbaar eigenlijk? Je kunt een draagbare vaporizer eigenlijk zien als een soort oventje wat je overal mee naar toe kunt nemen. Met dit kleine oventje is het mogelijk om bepaalde kruiden of extracten te verdampen. Het gaat hier echt om het verdampen van de kruiden, er vindt namelijk geen verbranding plaats. De draagbare vaporizer ziet er vaak uit als een soort pen en is compact genoeg om zo mee te nemen in je broekzak.

Waar word een vaporizer voor gebruikt?

Het is mogelijk om verschillende soorten kruiden te verdampen met behulp van een draagbare vaporizer. Een draagbare vaporizer stelt je bijvoorbeeld in staat om wiet of tabak te verdampen, echter kan je ook bepaalde soorten natuurlijke kruiden verdampen. Wil je extracten verdampen dan zal je altijd een speciaal hulpstukje moeten gebruiken. Niet alle vaporizers hebben de optie om deze extracten te verdampen, let er dus goed op voordat je een vaporizer koopt.

Verschillende manieren van verdampen

Er zijn verschillende manieren om te verdampen. Bij een draagbare vaporizer is er nagenoeg altijd sprake van een verwarmingselement op conductie. Hier wordt voor gekozen omdat dit verwarmingselement minder plek inneemt dan verwarmen via convectie. Is er wel sprake van een draagbare vaporizer op convectie dan zal deze over het algemeen ook een stuk groter zijn! Wanneer er een combinatie is van convectie en conductie spreken we ook wel over een hybride vaporizer.

Verschillende temperaturen van verdampen

Het is van belangrijk om goed te kijken naar de temperatuurinstellingen van je vaporizer draagbaar voordat je de kruiden gaat verdampen. Dit komt voornamelijk omdat de kruiden allemaal een verschillende verdampingstemperatuur hebben. Voor wiet is er bijvoorbeeld een andere temperatuur nodig dan bij tabak. Je zal veel meer plezier en voldoening halen als je dus de juiste temperatuur gebruikt voor je kruiden, deze temperaturen kun je vaak terug vinden bij de kruiden.