Draagbare vaporizers

Wil je graag een draagbare vaporizer kopen maar weet je nog niet precies welk model? Gelukkig vind je hier genoeg verschillende vaporizers om een keuze te kunnen maken. Met onze filters kan je wellicht je keuze makkelijker maken op weg naar de vaporizer van je dromen! Let op een vaporizer is geen e sigaret!64 resultaten
Standaard
PAX Plus
249,00
PAX Mini
150,00
Dainci miqro C_14
119,00
Boundless CFX+
179,00
Legacy Pro
250,00
Vivant Incendio Kit_3
100,00
Xvape Vista MiniL_2
59,00
dynavap omni1
226,00
Arizer Air max2
199,00
Xmax Qomo1
79,00
Xmax daboo vaporizerL_1
59,99
bundless cfx vape_1
119,00
Airvape XS GO Screen SetL_2
9,95
cloudious 9 hydrology 9L_1
299,00
airvape X1
120,00
Airvape xs go1
59,00
firefly 2+L_1
235,00
FLOWERMATE AURA BOX-min
65,00
v5 nano1
105,00
xmax vital1
44,95
xvape fog pro_2
99,00
xmax v3 pro1
99,95
Xmax 2 pro1
65,00
xvape aria_1
69,95
Pagina

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Draagbare vaporizer kopen?

Als je op zoek bent naar een draagbare vaporizer dan hoef je niet meer verder te zoeken, je hebt ons gelukkig al gevonden! Als je nog niet precies weet wat een draagbare vaporizer is of als je er meer over wilt weten zit je hier goed, we gaan je namelijk gauw wat meer vertellen.

Wat is een draagbare vaporizer?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is een vaporizer draagbaar eigenlijk? Je kunt een draagbare vaporizer eigenlijk zien als een soort oventje wat je overal mee naar toe kunt nemen. Met dit kleine oventje is het mogelijk om bepaalde kruiden of extracten te verdampen. Het gaat hier echt om het verdampen van de kruiden, er vindt namelijk geen verbranding plaats. De draagbare vaporizer ziet er vaak uit als een soort pen en is compact genoeg om zo mee te nemen in je broekzak.

Waar word een vaporizer voor gebruikt?

Het is mogelijk om verschillende soorten kruiden te verdampen met behulp van een draagbare vaporizer. Een draagbare vaporizer stelt je bijvoorbeeld in staat om wiet of tabak te verdampen, echter kan je ook bepaalde soorten natuurlijke kruiden verdampen. Wil je extracten verdampen dan zal je altijd een speciaal hulpstukje moeten gebruiken. Niet alle vaporizers hebben de optie om deze extracten te verdampen, let er dus goed op voordat je een vaporizer koopt.

Verschillende manieren van verdampen

Er zijn verschillende manieren om te verdampen. Bij een draagbare vaporizer is er nagenoeg altijd sprake van een verwarmingselement op conductie. Hier wordt voor gekozen omdat dit verwarmingselement minder plek inneemt dan verwarmen via convectie. Is er wel sprake van een draagbare vaporizer op convectie dan zal deze over het algemeen ook een stuk groter zijn! Wanneer er een combinatie is van convectie en conductie spreken we ook wel over een hybride vaporizer.

Verschillende temperaturen van verdampen

Het is van belangrijk om goed te kijken naar de temperatuurinstellingen van je vaporizer draagbaar voordat je de kruiden gaat verdampen. Dit komt voornamelijk omdat de kruiden allemaal een verschillende verdampingstemperatuur hebben. Voor wiet is er bijvoorbeeld een andere temperatuur nodig dan bij tabak. Je zal veel meer plezier en voldoening halen als je dus de juiste temperatuur gebruikt voor je kruiden, deze temperaturen kun je vaak terug vinden bij de kruiden.