Davinci

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een vaporizer. In tegenstelling tot een elektrische sigaret is het met een vaporizer mogelijk om kruiden en extracten te vapen. Één van de grote namen is het merk DaVinci. In dit artikel laten wij je alles zien over de DaVinci vaporizer. Zo kom je voor het maken van een aankoop niet meer voor verrassingen te staan.

19 resultaten
Standaard
DaVinci Doseer Pods RVS
29,95
DAVINCI MIQRO AIRPATH BOX
8,50
Davinci Extract kamer_1
11,95
Davinci IQ2 Flavour chamber_1
9,95
DAVINCI IQ2 MOUTHPIECE BOX
6,95
Davinci Extended Mouthpiece 1
8,95
DAVINCI MIQRO CARRYING CASE 1
12,50
DAVINCI MIQRO CARRY CAN BOX-min
14,95
DAVINCI MIQRO PEARL BOX-min
6,95
Davinci Accessory Kit 2
6,95
DAVINCI MIQRO EXTENDED MOUTHPIECE BOX
8,50
Davinci Flat Mouthpiece 1
5,95
Davinci Dosage Grinder_1
69,95
davinci micro1
99,00
davinci IQ21
225,00
davinci iqc1
185,00
DaVinci IQ Glazen Spacer Set
14,50
DAVINCI IQ2 DOSING PODS BOX-min
19,95
DAVINCI IQ2 PEARL BOX
6,95

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een DaVinci vaporizer?

Het merk DaVinci is niet afkomstig uit Italië, maar uit de Verenigde Staten. Dit maakt het merk dan ook gelijk zo bijzonder. Doordat de DaVinci vaporizer afkomstig is van Amerikaanse bodem heb je een uitzonderlijk goede kwaliteit in handen. Alle producten van dit merk zijn niet alleen ontworpen in de VS maar worden daar ook geproduceerd. De hoge kwaliteitseisen brengen met zich mee dat je met een DaVinci vaporizer voor een lange tijd vooruit zal kunnen.

Verschillende modellen DaVinci vaporizers

Binnen het assortiment van de DaVinci vaporizers zijn er verschillende DaVinci vaporizers te ontdekken. De meeste mensen kiezen voor de IQ2 DaVinci vaporizer. Dit is de meest populaire optie van dit moment. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de micro versie. Deze lijkt sterk op de andere DaVinci vaporizer, echter is hij een stukje kleiner. Dit maakt het makkelijker om hem overal mee naar toe te nemen. Je kunt ook kiezen voor de voorgaande IQ DaVinci vaporizer. Deze lijkt sterk op de IQ2, alleen is hij wat minder geavanceerd. Dit is onder andere terug te zien in de instellingen voor de temperatuur.

Welke kruiden of extracten kan ik gebruiken in mijn DaVinci vaporizer?

Kies je voor een DaVinci vaporizer dan ben je in staat om alle mogelijke soorten kruiden en extracten te verdampen. Kan dit niet met iedere soort vaporizer? Nee, dit hangt volledig af van de soort vaporizer die je koopt. De temperatuur moet namelijk een bepaalde hoogte kunnen bereiken om de kruiden te kunnen verdampen. Daar komt bij dat je bij een vaporizer wel een speciale ruimte moet hebben om bijvoorbeeld wiet in te stoppen. De DaVinci vaporizer is hier speciaal voor gemaakt, dit moet dus geen probleem opleveren. Hierdoor is de DaVinci vaporizer dé keuze voor mensen die graag alle mogelijke soorten extracten willen vapen.

Welke verschillende manieren van verdampen zijn er

Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende vormen van verdampen zijn. Er bestaat bijvoorbeeld een groot verschil tussen convectie en conductie. Bij conductie is er sprake van warmte die door direct contact zal zorgen voor een bepaalde vorm van verdamping. Convectie lijkt hierop, echter gaat het hier om de beweging van de warmte die zorgt voor de verwarming. Wanneer een vaporizer gebruik maakt van een combinatie van beide vormen spreken we van een hybride vaporizer.