Boundless

Als jij op zoek bent naar een vaporizer dan ben je zeker niet de enige. Er zijn steeds meer mensen die zoeken naar een vaporizer om alle mogelijke soorten kruidenmengsels of extracten te kunnen verdampen. Door de grote hoeveelheid aanbieders is het lastig om een keuze te maken. Je zou kunnen kiezen voor een Boundless vaporizer. Wij laten je alles zien over de Boundless vaporizer. Dit geeft je een volledig overzicht van wat je kunt verwachten.

24 resultaten
Standaard
Boundless CFX Concentrate Pod
6,50
bundless cfx vape1
119,00
Boundless Tera modstuk1
9,95
Boundless CFX water pipe adapter_1
19,95
Boundless Tera Kamer screen set2
3,95
Boundless CFC 2.0 kamer screensets_1
3,95
Boundless CFC 2.0 mouthpiece screen_1
3,95
Boundless Tera mondstuk screenset1
3,95
Boundless CFX mondstuk screen set1
3,95
boundeless vexil1
109,00
Boundless CFV mouthpiece screen set_2
3,95
Boundless CFC 2.0 water pipe adapter_1
7,50
Boundless CFC 2.0 mouthpiece_1
9,95
Boundless CFX+ (Plus) mondstuk_1
14,50
Boundless CFX+ (Plus) Mondstuk Screen Set
3,95
Boundless CFX kamer screen set1
3,95
Boundless CFX+
179,00
Boundless CFX+ (Plus) mondstuk_1
14,50
Boundless CFX kamer screen set1
3,95
Boundless CFV Mouthpiece_1
18,50
boundless cfv chamber screens-min
3,95
boundless tera1
169,00
Boundless CFC2.01
69,00
CFV boundless1
109,95

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een Boundless vaporizer?

Het team van Boundless is nog relatief nieuw op de markt, ze bestaan dan ook pas sinds 2016. Ondanks het feit dat ze nog niet zo lang meegaan is het wel een merk wat een hoge kwaliteit weet te bieden. Het merk is van Amerikaanse komaf. Door deze Amerikaanse productie zal je met een Boundless vaporizer de zekerheid hebben dat jouw product aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet die je maar aan een product kunt stellen. Daar komt bij dat de materialen die gebruikt worden aan te merken zijn als sterk en hoogwaardig.

Verschillende modellen Boundless vaporizers

Voor een relatief jong merk is er op het gebied van de Boundless vaporizers nog aardig wat keuze om voor te kiezen. De meest populaire optie is de CFV Boundless vaporizer. Deze Boundless vaporizer staat bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit in combinatie met de handige temperatuurinstellingen. Het nadeel is alleen dat hij wat aan de grote kant is. Voor de mensen die zoeken naar iets compacts is er de Nano V5, ook dit is een Boundless vaporizer. Deze is een stukje compacter, maar kan ook gebruikt worden voor diverse soorten planten en kruiden.

Welke kruiden of extracten kan ik gebruiken in mijn Boundless vaporizer?

Wanneer je kiest voor een Boundless vaporizer ben je in staat om verschillende soorten kruiden en extracten te verdampen. Zolang het een droog kruid is kan het in de keramische kruidenkamer wordt gestopt. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om wiet of tabak te kunnen verdampen. Kijk goed naar de Boundless vaporizer die je koopt. De compacte varianten hebben namelijk een aanzienlijk kleiner compartiment dan de CFX Boundless vaporizer. Hierdoor kan je dus minder kruiden gebruiken dan in de reguliere versie. Los van dit gegeven kan een Boundless vaporizer worden gebruikt in combinatie met alle mogelijke soorten kruiden en extracten.

Welke verschillende manieren van verdampen zijn er?

Belangrijk om te vermelden is dat er verschillende verdampingsmogelijkheden zijn, deze werken ieder op een andere manier. Een vaporizer die via conductie werkt zal door middel van directe opwarming zorgen voor het verdampen van bepaalde soorten kruiden. Bij een vaporizer met convectie zal er door middel van warme lucht worden gezorgd voor het verdampen. Als er sprake is van een combinatie van beide vormen dan hebben we het over een zogeheten hybride vaporizer.