Vaporizer onderhoudsset

Ben je opzoek naar een onderhoud set voor jouw vaporizer? Dan zit je hier goed! Een onderhoud set bestaat over het algemeen uit alle onderdelen die af en toe vervangen dienen te worden en een borsteltje of ragertje om de andere onderdelen mee schoon te maken. in deze categorie vind je alle beschikbare onderhoud sets.
6 resultaten
Standaard
xmax Qomo glazen bubbler 1
24,90
xmax daboo glass bubler1
15,00
xmax daboo heating elements 1
28,95
Airvape XS GO Screen SetL_2
9,95
ROMED HOLLAND ALCOHOL PREPS-min
4,95
Qomo glass tube 1
3,90

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Vaporizer onderhoud set kopen?

Wij schatten de kans vrij groot in dat je op zoek bent naar vaporizer onderhoud set voor jouw vaporizer, je bent immers niet voor niets bij ons op de site terecht gekomen. Het voordeel van een onderhoud set ten opzichte van de onderdelen los bestellen is dat een set vaak een stuk voordeliger is en je meteen alle juiste onderdelen in een handige set hebt! je vind alle beschikbare vaporizer onderhoud set hier terug op deze pagina!

Wat voor een onderdelen zitten er in een vaporizer onderhoud set?

De onderdelen die in een vaporizer onderhoud set zitten is compleet afhankelijk van het merk en soort vaporizer. Het aantal onderdelen dat onderhevig is aan onderhoud verschilt namelijk per vaporizer. Bij de ene vaporizer zijn er enkel een aantal rubber ringen die vervangen dienen te worden, bij de andere vaporizer kun je ook het mondstuk of misschien zelfs wel een lucht filter vervangen!