Tabaksvervanger

Als je opzoek bent om een tabaksvervanger te kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wat is een tabaksvervanger? Welke soort ingrediënten zitten er eigenlijk in? We begrijpen de vragen en geven er graag antwoord op. Onderaan de pagina vind je antwoorden op deze vragen en veel meer informatie. Wil je liever een tabaksvervanger kopen? Kijk dan eens rond op de pagina.

7 resultaten
Standaard
Indian spirit damiana turneraa_1
5,95
Muza Indica Blend
9,50
Muza Neutral Blend
9,50
Muza Sativa Blend
9,50
Indian elements herbal spliff mixx_1
7,65
Indian elements Damianaa_1
5,95
Indian elements cannabis sativaIl_1
6,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een tabaksvervanger?

Die vraag kunnen wij eigenlijk heel simpel beantwoorden, tabaksvervangers zijn een alternatief voor tabak waar geen tabak inzit. De tabaksvervanger kan gebruikt worden als vervanging voor je normale tabak in een sigaret, joint of voor in een vaporizer. De tabaksvervanger heeft vaak een natuurlijke, grondachtige of bloemige smaak die erg toegankelijk is. Natuurlijk gaat het nooit zoals echte tabak proeven, want het product bevat geen tabak. Een tabaksvervanger kan wel dicht in de buurt komen, maar al deze verschillende producten hebben zo hun eigen smaak en geur. Het kan dus een kleine zoektocht zijn om een tabaksvervanger te vinden die jij het prettigst vindt om te gebruiken. Belangrijk om te weten is dat een tabaksvervanger geen nicotine bevat.

Waar word een tabaksvervanger voor gebruikt?

Tabaksvervangers worden vaak gebruikt als men wilt stoppen met roken van tabak, een tabaksvervanger kan dan een alternatief zijn. Hoewel het mogelijk is om enkel gebruik te maken van tabaksvervanger, word deze vaker gebruikt in combinatie met andere kruiden. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk het mixen van een tabaksvervanger met wiet in een joint. Deze combinatie staat bekend dat het zorgt voor een milde smaak zonder overheersend te zijn.

Wat zit er in een tabaksvervanger?

Wat er in tabaksvervanger zit hangt volledig af van de soort kruiden die je koopt. Over het algemeen wordt er enkel en alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een bekend voorbeeld hiervan is Gildkruid. Dit kruidt staat bekend dat het enigszins smaakt naar tabak en dat het zorgt voor een milde high. Deze stof wordt al sinds een lange tijd gebruikt om het lichaam te ontspannen. Andere stoffen die vaak gebruikt worden binnen vele soorten tabaksvervangers zijn onder andere hazelblad, papaja, mint en eucalyptus. De combinatie van de verschillende soorten ingrediënten zorgt voor de unieke smaak van de tabaksvervanger. Tabaksvervangers kunnen ook terpenen bevatten, dit zijn extracten van een plant die dezelfde smaak en geur sensatie geven zonder dat het eventuele effecten geeft. Kortom tabaksvervangers zijn nicotinevrije kruiden met verschillende blends.