Rustgevende kruiden

Heb je een erg drukke werkdag achter de rug, of ben je gestrest voor die presentatie van morgen? Heb je moeite met in slaap komen of ontspannen? In deze categorie vind je alle kruiden die je in een vaporizer kunt gebruiken om deze problemen voor je op te lossen.

32 resultaten
Standaard
Indian spirit Kanna Extract ub40_1
13,50
Indian spirit bay bean_2
14,75
Indian Spirit Mexican Tarragon 10xx_1
9,95
The Original Vaporbrothers Balancing Bleuss_1
7,95
The Original Vaporbrothers Revitalizingg_1
7,95
Muza Indica Blend
9,50
Muza Neutral Blend
9,50
Indian spirit great mulleinn_1
8,95
Indian spirit raspberryl_1
8,50
Indian spirit mexican tarragonn_1
14,95
Indian spirit marshmalloww_1
5,95
Indian spirit mulunguu_1
10,50
Indian spirit marihuanillaa_1
9,95
Indian spirit pink lotuss_1
11,95
INDIAN SPIRIT PASSIONFLOWER-min
6,50
Indian spirit skullcapp_1
7,95
Indian spirit kra thum khokk_1
8,95
Indian spirit sakae naaa_1
11,95
Indian spirit blue lotusl_1
8,95
Indian elements herbal spliff mixx_1
7,65
Indian elements skullcapp_1
6,95
Indian elements wild lettucee_1
8,50
Indian elements passion flowerr_1
5,50
Indian elements catmintt_1
4,95
Pagina

9.3
8041 Onze score met 8041 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Altijd een snelle levering

Aleida Buurman
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle en goede service

Jean De maeyer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komen rustgevende vaporizer kruiden vandaan?

Rustgevende vaporizer kruiden zijn overal ter wereld te vinden, of je nou in de Europese of Aziatische kruidengeneeskunde gaat kijken, je zult in elke cultuur wel een aantal rustgevende kruiden tegen komen die men van oudsher rookte om te ontspannen en tot rust te komen. Tegenwoordig is het gelukkig niet meer nodig om deze kruiden te roken en kun je ze in plaats daar van gebruiken in combinatie met een vaporizer. Voor de industriële revolutie in het begin van de 18e eeuw waren er nog maar weinig medicijnen zoals wij die nu kennen en was de kruidengeneeskunde een van de meest voorkomende manieren om een medicein te vinden voor een specifieke kwaal. In de tussentijd is er gelukkig een hoop veranderd, maar de kennis van kruiden is nooit helemaal verloren gegaan!

Wat doen rustgevende vaporizer kruiden precies?

Elk rustgevend kruid heeft weer net een andere werking, zo zou het ene kruid zorgen voor meer rust tijdens een stressvolle dag en het andere kruid kunnen helpen om makkelijker in slaap te allen. De mogelijke effecten van deze rustgevende vaporizer kruiden kunnen ook verschillend zijn afhankelijk van hoe de kruiden worden gebruikt, een groot deel van de rustgevende vaporizer kruiden kan namelijk ook op andere manieren gebruikt worden dan alleen in een vaporizer. Het effect van een thee bijvoorbeeld zal anders zijn dan het effect van het verdampen van hetzelfde kruid. Het enige wat deze kruiden allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze zouden zorgen voor meer rust en een betere ontspanning in stressvolle perioden. Kan jij wat extra rust en ontspanning gebruiken? Dan kun je in deze categorie de rustgevende vaporizer kruiden kopen die je daarbij helpen.

Hoe gebruik je rustgevende vaporizer kruiden?

Van bijna alle rustgevende kruiden kan thee gezet worden, en voor een hoop rustgevende kruiden is dit ook de meest gebruikte manier van bereiding. In deze categorie kom je alleen nog de kruiden tegen die naast wat voor andere bereidingswijze dan ook ook geschikt zijn voor het gebruik in een vaporizer. Dit zijn rustgevende kruiden die vroeger vaak door medicijnmannen werden gerookt of verbrand tijdens rituelen. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rustgevende vaporizer kruiden kopen voor in hun vaporizer.