Rustgevend

Heb je een erg drukke werkdag achter de rug, of ben je gestrest voor die presentatie van morgen? Heb je moeite met in slaap komen of ontspannen? In deze categorie vind je alle kruiden die je in een vaporizer kunt gebruiken om deze problemen voor je op te lossen.

31 resultaten
Indian Spirit Mexican Tarragon 10x 1
 9,95
The Original Vaporbrothers Balancing Bleus 1
 7,95
The Original Vaporbrothers Feelin fine 1
 7,95
The Original Vaporbrothers Revizalizing 1
 7,95
Muza Indica Blend
 9,50
Muza Neutral Blend
 9,50
Indian spirit raspberry 1
 8,50
Indian spirit marshmallow 1
 5,95
Indian spirit mulungu 1
 10,50
Indian spirit marihuanilla 1
 9,95
INDIAN SPIRIT PASSIONFLOWER-min
 6,50
Indian spirit skullcap 1
 7,95
Indian spirit kra thum khok 1
 8,95
Indian spirit sakae naa 1
 11,95
Indian spirit blue lotus 1
 8,95
Indian elements  herbal spliff mix 1
 7,65
Indian elements skullcap 1
 6,95
Indian elements wild lettuce 1
 8,50
Indian elements passion flower 1
 5,50
Indian elements catmint 1
 4,95
Indian elements aphrodite mix 1
 6,95
Indian elements relax mix 1
 7,75
Brabands Target hop2
 7,75
Brabands Target hop2
 7,75
Pagina

9.3
7296 Onze score met 7296 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering in de brievenbus

R.
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering, volgende dag in huis

Agnes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komen rustgevende vaporizer kruiden vandaan?

Rustgevende vaporizer kruiden zijn overal ter wereld te vinden, of je nou in de Europese of Aziatische kruidengeneeskunde gaat kijken, je zult in elke cultuur wel een aantal rustgevende kruiden tegen komen die men van oudsher rookte om te ontspannen en tot rust te komen. Tegenwoordig is het gelukkig niet meer nodig om deze kruiden te roken en kun je ze in plaats daar van gebruiken in combinatie met een vaporizer. Voor de industriële revolutie in het begin van de 18e eeuw waren er nog maar weinig medicijnen zoals wij die nu kennen en was de kruidengeneeskunde een van de meest voorkomende manieren om een medicein te vinden voor een specifieke kwaal. In de tussentijd is er gelukkig een hoop veranderd, maar de kennis van kruiden is nooit helemaal verloren gegaan!

Wat doen rustgevende vaporizer kruiden precies?

Elk rustgevend kruid heeft weer net een andere werking, zo zou het ene kruid zorgen voor meer rust tijdens een stressvolle dag en het andere kruid kunnen helpen om makkelijker in slaap te allen. De mogelijke effecten van deze rustgevende vaporizer kruiden kunnen ook verschillend zijn afhankelijk van hoe de kruiden worden gebruikt, een groot deel van de rustgevende vaporizer kruiden kan namelijk ook op andere manieren gebruikt worden dan alleen in een vaporizer. Het effect van een thee bijvoorbeeld zal anders zijn dan het effect van het verdampen van hetzelfde kruid. Het enige wat deze kruiden allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze zouden zorgen voor meer rust en een betere ontspanning in stressvolle perioden. Kan jij wat extra rust en ontspanning gebruiken? Dan kun je in deze categorie de rustgevende vaporizer kruiden kopen die je daarbij helpen.

Hoe gebruik je rustgevende vaporizer kruiden?

Van bijna alle rustgevende kruiden kan thee gezet worden, en voor een hoop rustgevende kruiden is dit ook de meest gebruikte manier van bereiding. In deze categorie kom je alleen nog de kruiden tegen die naast wat voor andere bereidingswijze dan ook ook geschikt zijn voor het gebruik in een vaporizer. Dit zijn rustgevende kruiden die vroeger vaak door medicijnmannen werden gerookt of verbrand tijdens rituelen. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rustgevende vaporizer kruiden kopen voor in hun vaporizer.