Vaporizer Kruiden

Zoals je weet kunnen vaporizers kruiden en extracten verdampen. Behalve wiet kunnen natuurlijk ook een hoop andere soorten bloemen en kruiden gewoon verdampt worden. Ze worden niet voor niks al eeuwen gebruikt door onze voorouders.
39 resultaten
Indian Spirit Blends Body and Mind
 9,50
Indian Spirit Blends Ablaze
 11,95
INDIAN SPIRIT MARIHUANILLA-min
 9,95
INDIAN SPIRIT PINK LOTUS-min
 11,95
INDIAN SPIRIT SKULLCAP-min
 7,95
INDIAN SPIRIT SALVIA LEAVES KRUIDEN-min
 9,75
INDIAN SPIRIT DREAM HERB KRUIDEN-min
 12,95
INDIAN SPIRIT CATMINT KRUIDEN-min (1)
 6,95
INDIAN SPIRIT KRO THUM KHOK KRUIDEN-min
 8,95
INDIAN SPIRIT SAKAE NAA KRUIDEN-min
 11,95
INDIAN SPIRIT BLUE LOTUS KRUIDEN-min
 8,95
INDIAN SPIRIT WILD LETTUCE KRUIDEN-min
 7,75
INDIAN SPIRIT WHITE WATER LILY KRUIDEN-min
 12,50
INDIAN SPIRIT WILD DAGGA LEAVES KRUIDEN-min
 11,95
INDIAN SPIRIT GINKO BILOBA KRUIDEN-min (1)
 6,95
INDIAN ELEMENTS HERBAL SPLIFF MIX
 7,65
INDIAN ELEMENTS SALVIA DIVINORUM
 11,45
INDIAN ELEMENTS SKULLCAP-min
 6,95
INDIAN ELEMENTS GINKGO BILOBA-min
 5,95
INDIAN ELEMENTS WILD LETTUCE-min
 8,50
INDIAN ELEMENTS MITRAGYNA HIRSUTA-min
 11,95
INDIAN ELEMENTS PASSION FLOWER-min
 5,50
INDIAN ELEMENTS CATMINT-min
 4,95
INDIAN ELEMENTS APHRODITE MIX-min
 6,95
Pagina

Waar komen vaporizer kruiden vandaan?

De geschiedenis van vaporizer kruiden gaat terug naar de eerste sjamanen en medicijnmannen, zij zijn deze kruiden als eerste gaan roken en verbranden tijdens rituelen voor genezing van ziekten. Door de eeuwen heen is dit in vele culturen ter wereld verdwenen, maar er zijn nog steeds een aantal culturen waar het verbranden of roken van bepaalde kruiden onderdeel is van rituelen en meditaties. Er zijn in bijna elk deel van de wereld wel een aantal kruiden te vinden die in een vaporizer gebruikt zouden kunnen worden, of je nou gaat zoeken in Centraal-Europa, Zuid-Amerika, Azië of Afrika, overal vind je kruiden die van oudsher gerookt of verbrand worden. Salvia is misschien wel de bekendste van deze kruiden en wordt al eeuwen lang samen met andere leden van de Salie familie voor een breed scala aan doeleinden gebruikt. Er kunnen zogeheten smudge sticks van gemaakt worden die worden gebruikt om ruimtes van slechte energie te ontdoen, maar misschien wel het oudste gebruik van Salvia is het roken ervan. Sjamanen doen dit al eeuwen lang om in contact te komen met goden en geesten of om visioenen op te roepen, zo konden zei een beslissing maken over een belangrijk onderwerp wat de hele stam aan ging. Er zijn in de categorie vaporizer kruiden een hoop verschillende kruiden te vinden met een heel scala aan mogelijke effecten, er zijn onder andere rustgevende, energieke, lustopwekkende en trip kruiden te vinden. Het verdampen van kruiden ten opzichte van thee drinken of opeten veranderd ook het mogelijke effect dat het kruid kan hebben. Heb jij een vaporizer en wil je is wat nieuws proberen? Dan kan je in deze categorie alle soorten vaporizer kruiden kopen die je in jouw vaporizer goed tot zijn recht kunt laten komen.

Hoe gebruik je vaporizer kruiden?

Het gebruik van vaporizer kruiden is net zo divers als het aanbod van vaporizer kruiden. Een ding hebben al deze kruiden met elkaar gemeen, ze kunnen allemaal in een vaporizer verdampt worden. Elk kruid heeft zijn eigen ideale verdampingstemperatuur, die temperatuur is terug te vinden op de product pagina van het specifieke kruid. Een kruid dat veel wordt gebruikt door mensen die willen stoppen roken en in plaats daarvan een vaporizer willen gaan gebruiken is Damiana Turnera. Damiana kan een ontspannend effect hebben, dit kan er voor zorgen dat de behoefte aan nicotine minder wordt en zo de kans dat er toch een sigaret opgestoken wordt daald. Of je het doet om te stoppen meet roken, beter wilt slapen of de wereld is uit een ander oogpunt wil bekijken, hier kan je vaporizer kruiden kopen die je daar bij kunnen helpen.