Vaporizer Kruiden

Vaporizers zijn veelzijdige apparaten die in staat zijn om diverse kruiden en extracten te verdampen. Naast cannabis zijn er tal van andere soorten bloemen en kruiden die uitstekend geschikt zijn voor verdamping. Deze kruiden hebben een rijke geschiedenis en werden al eeuwenlang door onze voorouders gebruikt in verschillende culturen en tradities. Het verdampen van deze alternatieve kruiden kan een unieke en plezierige smaakervaring bieden, wat bijdraagt aan de populariteit van vaporizers bij mensen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de diverse aroma's en smaken die de natuur te bieden heeft.

48 resultaten
Standaard
Muza Indica Blend
9,50
Muza Neutral Blend
9,50
Muza Sativa Blend
9,50
Sage Salvia divinorum leaves 5 10 en 20gram_7
3,95
Indian spirit Kanna Extract ub40_1
13,50
Indian spirit bay bean_2
14,75
Indian Spirit Mexican Tarragon 10xx_1
9,95
The Original Vaporbrothers Balancing Bleuss_1
7,95
The Original Vaporbrothers Revitalizingg_1
7,95
Indian spirit ody and mind1
9,50
Indian spirit  ablazee_1
11,95
Indian spirit raspberryl_1
8,50
Indian spirit mexican tarragonn_1
14,95
Indian spirit mulunguu_1
10,50
Indian spirit marihuanillaa_1
9,95
Indian spirit pink lotuss_1
11,95
INDIAN SPIRIT PASSIONFLOWER-min
6,50
Indian spirit skullcapp_1
7,95
Indian spirit damiana turneraa_1
5,95
Indian spirit salvia leavess_1
9,75
Indian spirit dream herbb_1
12,95
Indian spirit kra thum khokk_1
8,95
Indian spirit sakae naaa_1
11,95
Indian spirit blue lotusl_1
8,95
Pagina

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komen vaporizer kruiden vandaan?

De geschiedenis van vaporizer kruiden gaat terug naar de eerste sjamanen en medicijnmannen, zij zijn deze kruiden als eerste gaan roken en verbranden tijdens rituelen voor genezing van ziekten. Door de eeuwen heen is dit in vele culturen ter wereld verdwenen, maar er zijn nog steeds een aantal culturen waar het verbranden of roken van bepaalde kruiden onderdeel is van rituelen en meditaties. Er zijn in bijna elk deel van de wereld wel een aantal kruiden te vinden die in een vaporizer gebruikt zouden kunnen worden, of je nou gaat zoeken in Centraal-Europa, Zuid-Amerika, Azië of Afrika, overal vind je kruiden die van oudsher gerookt of verbrand worden. Salvia is misschien wel de bekendste van deze kruiden en wordt al eeuwen lang samen met andere leden van de Salie familie voor een breed scala aan doeleinden gebruikt. Er kunnen zogeheten smudge sticks van gemaakt worden die worden gebruikt om ruimtes van slechte energie te ontdoen, maar misschien wel het oudste gebruik van Salvia is het roken ervan. Sjamanen doen dit al eeuwen lang om in contact te komen met goden en geesten of om visioenen op te roepen, zo konden zei een beslissing maken over een belangrijk onderwerp wat de hele stam aan ging. Er zijn in de categorie vaporizer kruiden een hoop verschillende kruiden te vinden met een heel scala aan mogelijke effecten, er zijn onder andere rustgevende, energieke, lustopwekkende en trip kruiden te vinden. Het verdampen van kruiden ten opzichte van thee drinken of opeten veranderd ook het mogelijke effect dat het kruid kan hebben. Heb jij een vaporizer en wil je is wat nieuws proberen? Dan kan je in deze categorie alle soorten vaporizer kruiden kopen die je in jouw vaporizer goed tot zijn recht kunt laten komen.

Hoe gebruik je vaporizer kruiden?

Het gebruik van vaporizer kruiden is net zo divers als het aanbod van vaporizer kruiden. Een ding hebben al deze kruiden met elkaar gemeen, ze kunnen allemaal in een vaporizer verdampt worden. Elk kruid heeft zijn eigen ideale verdampingstemperatuur, die temperatuur is terug te vinden op de product pagina van het specifieke kruid. Een kruid dat veel wordt gebruikt door mensen die willen stoppen roken en in plaats daarvan een vaporizer willen gaan gebruiken is Damiana Turnera. Damiana kan een ontspannend effect hebben, dit kan er voor zorgen dat de behoefte aan nicotine minder wordt en zo de kans dat er toch een sigaret opgestoken wordt daald. Of je het doet om te stoppen meet roken, beter wilt slapen of de wereld is uit een ander oogpunt wil bekijken, hier kan je vaporizer kruiden kopen die je daar bij kunnen helpen.