0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Gezocht: geniale webshop-maker

Damp-e is op zoek naar versterking en wie weet ben jij het wel! Om onze webshops nog mooier en beter te maken zoeken we een extra topper die onze webshop achter de schermen mooier, sneller en beter gaat maken.

Wat wij zoeken:

Iemand met een HBO denk- en werkniveau. Je moet verstand hebben van: PHP, MySQL, Javascript, XML, HTML en CSS. En ook een hoop weten van Magento 1.9.X en Multistore Magento. Je bent lekker flexibel, je vindt het bijvoorbeeld geen wereldramp om af en toe een avond door te werken. Je neemt initiatief en je bent niet bang om je mening te geven. Verder zoeken we iemand die net zo ambitieus is als wij zijn en groot durft te denken.

Wat ga je doen:

Samen twee collega’s vorm jij het team achter de webshop. Een goede teamplayer zijn is dus zeker een pré! Je gaat technische taken overnemen, zoals het onderhoud. Maar ook houd je je bezig met het structureren van de webshop zodat deze voor klanten een stuk relaxter wordt. Je gaat functionaliteiten ontwerpen en deze aanpassen waar nodig. Verder horen we ook graag jouw mening en vinden we het belangrijk dat jij ons advies kan geven waar nodig.

Wij bieden

Heel veel gezelligheid, grapjes en een hecht team. Je krijgt ruimte voor veel verantwoordelijkheid in onze hard groeiende organisatie en je eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. We werken hard, met elkaar en ook zeker voor elkaar. Je moet tegen een stootje kunnen: soms is het ineens keihard aanpoten. Maar voor de rest is het vooral heel erg leuk om bij ons te werken!

Laat iets van je horen

Spreekt deze vacature jouw aan en pas jij in het profiel? Neem dan contact op per mail. Wij laten je dan z.s.m. weten of er een match is en of we je uitnodigen voor een gesprek.

In het kort:

  1. Programmeren is jouw ding, het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten geeft je een glimlach!
  2. Ruime kennis van Magento
  3. Ervaring in RWD front-end
  4. Ervaring met Javascript
  5. Energiek, ambitieus en flexibel
  6. 24 uur per week++
Contact:

Bas van der Lee
b.vdlee@damp-e.nl
030 268 98 33