0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

De innovatie achter Smok

Ben je op zoek naar een merk e sigaretten wat al voor een hele lange tijd bestaat dan is Smok waarschijnlijk het merk wat elke keer weer naar boven zal komen. Dit merk is al actief sinds het jaar 2010, dit laat dan ook echt zien dat zij echte pioniers zijn op het gebied van het elektrisch roken. Het merk staat bekend om het grote aanbod en natuurlijk om een erg hoge kwaliteit van de producten. Dit zorgt er dan ook voor dat het merk die grote naam zeker heeft verdiend. Wij zullen je vandaag wat meer vertellen over Smok, wat zijn namelijk de redenen dat zoveel mensen een product van Smok kopen?

Het merk Smok – gespecialiseerd op een grote doelgroep

Veel merken e sigaretten richten zich op een bepaalde groep. De een richt zich op de beginners, de ander gaat toch voor de ervaren rokers. Nu is het alleen zo dat Smok afstand neemt van deze oude denkwijze, zij zorgen er namelijk voor dat er voor iedereen Smok producten zijn die gekozen kunnen worden. Door dit ruime aanbod hopen zij dat zij bij kunnen dragen aan een wereld waarin geen normale sigaretten meer worden gerookt. Zij willen op die manier het elektrisch roken aantrekkelijker maken, volgens het team van Smok is dit namelijk de enige manier om echte veranderingen door te voeren. Deze specialisatie op een groot aanbod en op een hoogwaardige kwaliteit is precies waarom Smok zo’n grote speler is geworden.

Innoveren op het gebied van design en kwaliteit

Net als veel andere bedrijven heeft het merk Smok altijd een oog op de toekomst. Zij weten maar al te goed dat de bedrijven die niet meer innoveren geen kans maken om uit te breiden in de markt van het elektrisch roken. Dit zorgt er dan ook voor dat er ieder jaar een hele hoop aanpassingen en nieuwe modellen op de markt komen. Op dit moment zijn ze bijvoorbeeld bezig met de nieuwe versies POD modellen. Deze PODS zien er werkelijk waar prachtig uit, misschien zijn het wel de meest minimalistische e sigaretten die er op dit moment zijn. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit maakt ze niet voor niets zo populair.

Van de pod smok e-sigaret tot aan een sub ohm e sigaret, bij Smok kan je talloze producten vinden om te kopen. Het merk is in verhouding net zo scherp geprijsd dan de andere merken, dus dit zou je niet moeten weerhouden om een Smok te kopen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod en kies de Smok producten die je zoekt. Of je nu jouw eerste e sigaret wilt kopen of dat je op zoek bent naar mods voor jouw eigen e sigaret, met een product van Smok zal je nooit de fout in kunnen gaan.