0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Damp-e & WebwinkelKeur

Damp-e staat voor kwaliteit. Wij willen écht van onze klanten weten wat ze van onze producten vinden zodat wij hier iets mee kunnen doen. Daarnaast willen we dat onze klanten krijgen wat ze verwachten. Om te zorgen dat je bij ons geen gekke nep-recensies aantreft, zijn wij aangesloten bij WebwinkelKeur. Deze website controleert eerst de webwinkel, Damp-e dus in dit geval. Ze kijken of de winkels die zich aanmelden ook daadwerkelijk doen wat ze beloven, of hun adres klopt en of de winkel voldoet aan de eisen van de wet.

Ook checkt WebwinkelKeur of de recensies die geplaatst worden van echte personen komen en modereert de site alle reacties zelf, zonder dat de aangesloten winkels hier invloed op hebben. Zo kun je dus jouw ervaring met Damp-e beoordelen en vergelijken met andere klanten. Je weet dankzij WebwinkelKeur zeker dat de ervaringen van échte klanten komen (en niet van onszelf…). Via WebwinkelKeur kun je ons makkelijk bereiken: al onze contactgegevens vind je er. Daarnaast kunnen wij jou ook bereiken, doordat wij als webshop makkelijk op de recensies kunnen reageren. Als je minder tevreden bent met je aankoop of onze service (wat we ons bijna niet voor kunnen stellen ;-)), willen we dit ook graag weten. Zo kunnen wij zorgen dat jij weer blij bent met Damp-e en kunnen we de ervaring voor toekomstige klanten nóg beter maken.

WebwinkelKeur is een keurmerk, dus dit mag niet iedereen zomaar op z’n website zetten. Of een winkel aangesloten is, herken je aan het logo. Daarnaast kun je op het logo klikken, zodat je gelijk op de pagina van Damp-e terecht komt! Mocht je dan toch op die pagina zijn, vertel je ons dan gelijk over jouw ervaring?

Damp-e.nl & WebwinkelKeur