Real Mad Honey Turkey

Inhoud

24.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:30 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Als honingliefhebber heb je misschien wel eens gehoord van Real Mad Honey Turkey. Maar wist je dat deze bijzondere honingsoort niet alleen uit Nepal komt, maar ook uit Turkije?

Hoe wordt Real Mad Honey uit Turkije geoogst?

De Real Mad Honey uit Turkije wordt geoogst uit de nectar van rhododendron bloemen die groeien in specifieke regio's van de Middellandse Zee. De honing wordt geproduceerd door honingbijen die hun nesten bouwen in de bergen van het land. De bijen verzamelen de nectar van de rhododendron bloemen en maken hier de heerlijke en bijzondere honing van.

Wat zijn grayanotoxines?

Net als bij de Real Mad Honey uit Nepal bevat ook de Real Mad Honey Turkey uit Turkije grayanotoxines. Dit zijn stofjes die bij normale doseringen ontspanning, opwinding, verzachting van het blikveld en auditieve en visuele hallucinaties kunnen veroorzaken. Te veel honing kan echter leiden tot nadelige bijwerkingen zoals verlaagde bloeddruk, veranderingen aan het hartritme, duizeligheid, misselijkheid, zweten, hoofdpijn en moeite om te staan.

Hoe gebruik je Real Mad Honey uit Turkije?

Één theelepeltje Real Mad Honey Turkey is een gebruikelijke dosering, terwijl twee theelepels een meer recreatieve dosering zijn. Het is belangrijk om niet te veel te consumeren, omdat de nadelige bijwerkingen dan merkbaar worden.

Waar kan je Real Mad Honey uit Turkije kopen?

Het kopen van Real Mad Honey Turkey kan lastig zijn, omdat niet alle honing waarvan wordt gezegd dat het die psychoactieve stoffen bevat ook daadwerkelijk grayanotoxines bevat. Bij Real Mad Honey kun je er zeker van zijn dat de honing is getest in het lab en aantoonbare hoeveelheden grayanotoxines bevat. Op hun website zijn de analyserapporten te vinden.

Specificaties

Merk
Real Mad Honey
Land van herkomst
Turkije

9.3
8538 Onze score met 8538 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering van prima product.

T. Faatz
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goeie service ruim aanbod correcte prijzen .

Yves Pottier
Geverifieerde klant van Damp-e.nl