0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Vype pod kopen?

De pod systemen van Vype werken met gesloten pod systemen waardoor je zelf niet je pod e sigaret hoeft te vullen! Het is een kwestie van zelf je pod vervangen op het moment dat deze op is. Er zijn verschillende pod systemen van Vype beschikbaar. Ook zijn er verschillende Vype voor gevulde pods beschikbaar! Ze zijn er met nicotine zout of normale nicotine te koop!

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

De Vype pod systemen

Vype is relatief nieuw merk in Nederland. De fabrikant die achter Vype zit is een oude bekende misschien wel! De pod systemen van Vype zijn gesloten systemen wat betekend dat je niet zelf met e-liquid hoeft te gaan klooien! Je koopt voorgevulde pods die je zelf in je Vype pod systeem kan plaatsen! Wil je een Vype pod kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie over de pod systemen van Vype!

Meer weten?

Wie is de fabrikant van Vype?

We zeiden al dat je misschien de fabrikant die achter Vype zit al kent! De mensen die achter Vype zitten zijn namelijk van het British American Tobacco oftewel het BAT. Het BAT produceert tabakssigaretten die je kent van merken als Dunhill, Lucky Strike, Kent en Pall Mall. Het BAT wil met de pod systemen van Vype een alternatief aan rokers aanbieden. Ze hebben daarom verschillende pod systemen ontwikkeld en op de markt gebracht!

Hoe werkt een Vype pod systeem?

Een pod systeem van Vype is een gesloten systeem. Dat houdt in dat je dus niet zelf met e-liquid aan de slag hoeft! Je hoeft dus niet meer zelf een tankje te vullen met e-liquid maar je koopt een pod waar al e-liquid in zit! Je haalt de oude pod uit je Vype pod systeem en doet er een nieuwe in! Zo kan je gewoon weer verder dampen met een volle pod! Dat betekend natuurlijk dat je wat minder keuze hebt aan smaken omdat je alleen voor gevulde pods kan gebruiken en niet losse e-liquids. Het voordeel daarvan is dat je niet meer hoeft te knoeien met e-liquids! Uiteraard werken de Vype pod systemen op stroom en daarom zal je hem dus ook met regelmaat moeten opladen! Dit kan via een USB-poort of een speciale USB kabel. Deze wordt meegeleverd als je een Vype pod systeem koopt!

De Vype pod smaken

Omdat je een Vype pod systeem niet zelf hoeft (en kan) bijvullen moet je aan de slag met de voor gevulde pods van Vype zelf. De pods van Vype zijn beschikbaar in veel verschillende smaken! Er zijn verschillende tabakssmaken, menthol smaken, fruit smaken en nog veel meer! Je kan daarom zelf kiezen wat voor smaak je graag dampt! Door je oude pod uit je pod systeem te halen en een nieuwe te plaatsen kan je weer door met dampen. Deze pods van Vype zijn beschikbaar in twee verschillende soorten: met normale nicotine en nicotine zout. Pods met nicotine zout prikken minder in je keel en mond. Daardoor kan je hogere nicotinesterktes dampen zonder dat het extreem prikkelt! Deze vorm van nicotine (nicotine zout) lijkt meer op de nicotine uit een normale tabakssigaret. Je kan natuurlijk ook gewoon gaan voor een Vype pod met normale nicotine. De Vype pods zijn op verschillende nicotineniveau's te koop!