0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Vype ePod Kit

€ 12,95

Uwell Caliburn

€ 19,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5311 beoordelingen! damp-e 1 10

Vype ePen 3 Kit

€ 9,95

Hexa 2.0 Kit

€ 23,95

Migo Pod Systeem

€ 19,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Een uniek soort e sigaret

Mensen die op zoek zijn naar een elektrische sigaret zullen zichzelf waarschijnlijk enkele belangrijke vragen stellen. Een van deze vragen is: wat voor elektrische sigaret wil ik? In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn er enkele grote verschillen tussen de diverse soorten e sigaretten. Je kunt kiezen voor de reguliere sigaret ook wel starterset genoemd, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een alternatief. Dit is door de keuze te maken voor de POD e sigaret. Wat voor soort e sigaret is de POD e sigaret nu eigenlijk? En wat zijn dan de voordelen van een POD starterset? Als je hier achter wilt komen zal je snel moeten doorlezen, dit is namelijk precies wat we jou vandaag zullen laten zien!

Wat is een POD e sigaret?

Een POD e sigaret is een zeer compact soort e sigaret. Dankzij deze compacte omvang zal je jouw elektrische sigaret discreet kunnen gebruiken, je hoeft niet meer over straat met ontzettend grote apparaten. De POD e sigaret staat ook wel bekend als een Mouth To Lung apparaat. Wat houdt dit nu precies in? Een mouth to lung e sigaret inhaleer je dus net zoals je gewend bent bij normale sigaretten. De werking zorgt ervoor dat de POD e sigaret zowel werkt als mondstuk, als coil en als reservoir. Het is als het ware één geheel, niet meer allerlei losse onderdelen. Mocht jouw pod op zijn dan kan je deze vaak vervangen. Dit gaat een stuk sneller dan gewoonlijk. Je hoeft hem namelijk niet meer handmatig te vullen, je hoeft alleen een nieuwe pod er in te schuiven. Dit maakt de POD e sigaret een van de meest gebruiksvriendelijke e sigaretten van dit moment. Er zijn natuurlijk ook pod systemen die je zelf kan bijvullen, gebruik dan onze handige filters als je daar naar opzoek bent!

Waarom kiezen voor een POD starterset?

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen is het gebruik van de POD e sigaret echt ontzettend eenvoudig. Deze gebruiksvriendelijkheid is dan ook de eerste reden dat je zou kunnen overwegen om er een aan te schaffen. Het zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag discreet naar buiten kunt om even een paar trekjes te nemen. Daar komt ook nog eens bij dat je met de POD starterset in een keer klaar bent. Wanneer je jouw POD e sigaret in huis hebt kan je gelijk aan de slag met dampen. Let er bij het opladen trouwens goed op dat je alleen de meegeleverde oplader gebruikt (mits deze is meegeleverd). Je kunt namelijk geen USB adapter gebruiken die sneller laden dan 1000mAh.

De POD e-sigaret van Damp-e

Wij raden zeker aan om vandaag nog een kijkje te nemen in ons grote aanbod om te zien welke mogelijkheden er zijn voor de POD e-sigaret. Of je nu op zoek bent naar een POD starterset of dat je graag een nieuwe pod vulling wilt bestellen, bij Damp-e ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten producten voor jouw elektrische sigaret. Onze uitstekende service in combinatie met de voordelige prijzen zorgt ervoor dat iedereen voorzien kan zijn van een POD e-sigaret!