0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Advies & Stoppen met roken Damp-e

In onze webshop vind je tientallen soorten e-sigaretten en e-liquids, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat je liever eerst in het echt komt proeven voordat je een bestelling plaatst.

Persoonlijk advies

In onze winkels in Utrecht, Zeist of Arnhem helpen we je graag met persoonlijk advies. Er zijn talloze e-sigaretten en nog veel meer smaken: samen gaan we kijken wat je goed vindt smaken. Je mag verschillende e-liquids proeven en verschillende e-sigaretten testen. Daarnaast leggen we je graag uit wat de voor-en nadelen zijn van elektrisch roken. Er wordt tegenwoordig zoveel geschreven over elektrisch roken dat het vinden van duidelijke informatie niet per se makkelijker wordt. Wij helpen je graag!

Meer dan een webshop

Damp-e ziet zchzelf als meer dan een webshop: we staan altijd voor onze klanten klaar en helpen je met iedere vraag. Dit betekent dat we voor jou als klant uitgebreid de tijd nemen en je goed voorlichten voordat je begint met elektrisch roken. Wij kennen de markt van e-sigaretten als geen ander en houden van onze producten: een beter advies kun je je niet wensen! Wil je met behulp van een e-sigaret stoppen met roken? Wij geven je graag tips om dit succesvol te doen.

Dus heb je een vraag?

Kom gezellig langs in een van onze winkels (Utrecht, Zeist of Arnhem) of bel ons op. Ook vragen via de mail zullen we zo snel mogelijk beantwoorden. Voor onze contactgegevens: Klik hier.