Mondstukjes

Ben je opzoek naar een reserve mondstuk voor je vaporizer? Of gewoon een nieuwe? Personaliseer deze met een andere kleur of andere vorm drip tip! Wij raden aan om je mondstuk regelmatig schoon te maken of te vervangen.

8 resultaten
joyetech - aio-min
 1,95
Sailing Paars-min (1)
 2,95
sailing_zwart_klein_webshop-min_2
 4,95
mushroom - rainbow-min
 4,75
short sparkle - silver-min
 4,25
basic color-min
 1,75
Aspire Nautilus X Driptip
 0,50
Justfog - Q16 Q14-min
 1,99

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Drip tip kopen?

Een drip tip is het mondstuk. Door het mondstuk wordt de damp geïnhaleerd naar de longen. Een driptip is nodig om de damp te kunnen inhaleren maar er zijn nog meer redenen waarom je een drip tip zou willen kopen. Zo wordt een drip tip vaak ingezet om je apparaat te personaliseren! Een diptip kan dus ook als mode accessoire dienen! Een drip tip kopen bij Damp-e? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende driptips zodat er altijd een geschikte kleur of vorm voor jou is!

Welke drip tip heb je nodig?

Ronde drip tips, vierkante drip tips, groot of klein, je kan heel veel verschillende soorten drip tip kopen. Maar waarop moet je je drip tip keuze baseren? Er zijn een aantal dingen die je kan overwegen.

Het materiaal van het mondstuk geeft een bepaald gevoel op de lippen. Metaal warmt over het algemeen meer op dan een plastic mondstuk. Bovendien is metaal natuurlijk harder dan plastic. Neem dus het materiaal van de drip tip in acht bij je keuze.

Size doesn't matter, zeggen ze. Nou, wel voor drip tips! De lengte van een drip tip kan nogal variëren want iedereen vindt een andere lengte prettig. Bepaal aan de hand van de drip tip die je al hebt, of je een langere of kortere drip tip wilt!

Naast materiaal is ook het uiterlijk van belang! Met een gepersonaliseerd mondstuk kan je gemakkelijk een persoonlijke touch geven! Streepjes, felle kleuren of iets heel sjieks, bepaal zelf wat jij er het mooist vindt uit zien!

Verschillende formaten

Drip tips komen in twee formaten: 510 en 810. Het 510 formaat is het meest voorkomende formaat en zal waarschijnlijk ook op jouw apparaat zitten. Het 810 formaat komt vooral veel voor op krachtige apparaten. Een 810 drip tip kopen doe je dan ook vaak als je zo'n krachtige apparaat hebt. Deze drip tips hebben een grotere diameter dan een standaard drip tip waardoor er meer door de driptip heen kan.

Een drip tip:

  1. Mondstuk - Een drip tip is het mondstuk.

  2. 510-formaat - Is het standaard formaat driptip. De 510 drip tip is kleiner dan de 810 drip tip

  3. 810-formaat - Wordt vaak gebruikt op krachtige apparaten. Deze drip tips zijn groter waardoor er meer damp door heen kan.

  4. Materiaal - Het materiaal bepaald het mond gevoel van de drip tip. Metaal warmt sneller op en is harder dan plastic.

  5. Mode accessoire - Je kan een drip tip gebruiken om je apparaat te personaliseren!