Nitecore

De opladers van Nitecore laden je mod batterij veilig en snel op! Nitecore staat bekend om zijn hoge kwaliteit opladers voor mod batterijen! De opladers beschikken over druppel-oplaad technologie en hebben allerlei functies ten behoeve van veiligheid. Zo voorkomt de oplader dat een batterij wordt over opgeladen en monitort hij de algehele status van de batterij. Zelfs als je batterij onder het benodige voltage is gekomen om te kunnen gebruiken, kan de oplader soms weer leven weken in je mod batterij! Wil je een Nitecore oplader kopen maar twijfel je over welke je nodig hebt? Neem contact met ons op!

7 resultaten
Standaard
NIghtcore ci4_1
34,95
1
22,95
Nitecore LC10 USB Lader
9,95
Nitecore Q6 Oplader
24,95
Nitecore - 230 Volt Kabel
4,99
INTELLICHARGER NEW I4 OPLADERS-min
25,99
INTELLICHARGER NEW I2 OPLADERS-min
19,95

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Nitecore oplader voor je mod batterijen

Als je mod batterijen gebruikt voor je e-sigaret of mod dan kan je ze het beste opladen met een externe oplader van Nitecore! Nitecore heeft jarenlange ervaring met allerlei batterijen en is daarom een echte expert op het gebied van batterijen en opladers! De Nitecore charger staan bekend om hun kwaliteit!

Functies van de Nitecore chargers

Nitecore chargers kopen kan in verschillende varianten. Zo zijn er Nitecore laders met twee, vier of zelfs acht sloten voor je batterijen! Alle varianten hebben ongeveer dezelfde functionaliteiten. De laders van Nitecore hebben verschillende functies die de veiligheid verbeteren. Er is protectie tegen overladen en onderladen en de oplader meet constant de warmte van de batterijen. De oplader kan zelfs een poging doen om niet werkende mod batterijen weer tot leven te wekken!

Waarom een Nitecore lader gebruiken?

Een mod batterij opladen met een USB-lader is vragen om problemen. Een USB-lader houdt geen rekening met de krachtige mod batterijen en hoe zo'n batterij het beste opgeladen kan worden. Opladen met een USB-lader kan tot schade leiden aan je e-sigaret en mod batterijen.

Het is dus beter om je mod batterijen op te laden met een oplader die daar speciaal voor bedoeld is. De Nitecore opladers zijn precies dat. Deze Nitecore charger kan het type batterij herkennen als je hem plaatst in de oplader. De oplader past zijn configuratie aan het type batterij die je plaatst en zorgt voor een optimale oplaad tactiek voor het type batterij!

Met een Nitecore charger weet je zeker dat je mod batterijen op de juiste manier worden opgeladen en kan je langer genieten van goed werkende mod batterijen! Bovendien zijn de opladers duurzaam en gaan ze lang mee. Nitecore lader kopen is dus goed voor jou, je e-sigaret en je mod batterijen!

Nitecore chargers:
  1. Zijn voor mod batterijen - Met een Nitecore charger laadt je mod batterijen op.

  2. Laden veilig op - Nitecore laders hebben allerlei functies waardoor je mod batterijen veilig worden opgeladen.

  3. Zorgen voor gezondere mod batterijen - Met een Nitecore lader zorg je voor een betere gezondheid van je mod batterijen waardoor je er langer van kan genieten.