0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

E-sigaret Oplader kopen?

Laad je batterijen op een juiste en veilige manier op! De nitecore opladers zijn geschikt voor mod batterijen en de USB-laders zijn geschikt voor de batterijen van e-sigaretten. De meeste e-smokers mogen niet met een snellader worden opgeladen! Zorg er dus voor dat je een oplader hebt die tot maximaal 1 ampère oplaadt! Voor het opladen van mod batterijen raden wij de opladers van Nitecore aan! Wil je een oplader kopen en heb je advies nodig? Bel ons op!

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5172 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

E sigaret opladers voor je e-smoker!

De "e" in e-sigaret staat natuurlijk voor "elektronische" sigaret. Dus de e-sigaret heeft stroom nodig en daarom moet je een e-sigaret opladen met een e sigaret oplader! Er zijn verschillende e sigaret opladers beschikbaar. Hieronder zetten we uiteen welke e sigaret opladers je kan kopen en welke je nodig hebt. Lees dus snel verder!

USB opladers voor je e-sigaret

E-sigaretten die geen gebruik maken van mod batterijen, kan je opladen met een met een e sigaret USB-oplader. Als je een e-sigaret koopt dan wordt er vaak al een micro-USB-kabel meegeleverd maar geen USB adapter/oplader. Een e-sigaret mag vaak alleen opgeladen worden met een langzame lader. Een langzame lader is een oplader die niet meer dan 1 ampere levert. De adapters van bijvoorbeeld telefoons zijn snelladers die meer dan 2 ampere leveren. Dit soort snelladers kan je dus beter niet gebruiken! Een snellader verkort de batterij van je e-sigaret en kan zelfs schade leveren aan de batterij door te veel warmte. Als je een e sigaret oplader kopen, zorg er voor dat je een langzame lader koopt!

Externe opladers

E-sigaretten die wel gebruik maken van mod batterijen moeten met een externe lader worden opgeladen. Deze opladers zijn speciaal gemaakt om de krachtige mod batterijen op een veilige en juiste manier op te laden. Lees meer over externe opladers op de Nitecore oplader pagina.