0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Reserveglas kopen?

Heb je je e-sigaret laten vallen en nu is je glas kapot? Geen paniek! Wij hebben een groot assortiment aan reserveglazen voor je e-sigaret! Het vervangen van het glas is makkelijk zelf te doen. Verwijder alle glas restanten en draai de tank helemaal uit elkaar. Plaats vervolgens het reserveglas en draai alles weer in elkaar! Hopla! Je e-sigaret is weer zo goed als nieuw! Wil je een reserveglas kopen maar weet je niet welke je nodig hebt? Neem contact met ons op!

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5439 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Een prachtige winkel
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Glas kopen voor je e-sigaret?

Het overkomt bijna iedereen: je laat je e-sigaret vallen en je breekt het glas van de tank. Kan gebeuren. Gelukkig is er veel reserveglas beschikbaar waarmee je gemakkelijk en snel je tankje repareert!

Welke glas voor welk tankje?

Omdat ieder tankje andere formaten heeft, past niet elk glas op alle tankjes. Als je een glas gaat kopen, let er dus goed op dat je het geschikte glas koopt voor het tankje wat je in bezit hebt. In de productnaam staat voor welk tankje het glas geschikt is en ook op de productpagina is te lezen voor welk tankje het glas geschikt is.

Pyrex glas is de standaard

Het glas voor je tankje is meestal gemaakt van pyrex. Pyrex glas is speciaal behandeld waardoor het extra sterk wordt. Bovendien is het bestand tegen aanslag wat kan ontstaan door bepaalde aroma's in e-liquids.