0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Drip tip kopen?

Een drip tip is het mondstukje van je e-smoker. Personaliseer je esigaret met een andere kleur of andere vorm drip tip! Wij raden aan om je drip tip regelmatig schoon te maken of te vervangen. De meeste drip tips hebben een universele 510-aansluiting en passen daarmee dus op de meeste tankjes. Er zijn ook drip tips met een 810-aansluiting, deze zijn iets groter dan de standaard driptips.

  1. 510 drip tips - Deze drip tips zijn mondstukken van het universele 510-formaat.
  2. 810 drip tips - Deze drip tips zijn mondstukken met een grotere opening. Deze vind je vaak op krachtige sub-ohm e-sigaretten.

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5172 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Drip tip kopen?

Een drip tip is het mondstuk van je e-sigaret. Door het e sigaret mondstuk wordt de damp geïnhaleerd naar de longen. Een driptip is nodig om de damp te kunnen inhaleren maar er zijn nog meer redenen waarom je een drip tip zou willen kopen. Zo wordt een drip tip vaak ingezet om je e-sigaret te personaliseren! Een diptip kan dus ook als mode accessoire dienen! Een drip tip kopen bij Damp-e? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende driptips zodat er altijd een geschikte kleur of vorm voor jou is!

Welke drip tip heb je nodig?

Ronde drip tips, vierkante drip tips, groot of klein, je kan heel veel verschillende soorten drip tip kopen. Maar waarop moet je je drip tip keuze baseren? Er zijn een aantal dingen die je kan overwegen.

Het materiaal van het e sigaret mondstuk geeft een bepaald gevoel op de lippen. Metaal warmt over het algemeen meer op dan een plastic e sigaret mondstuk. Bovendien is metaal natuurlijk harder dan plastic. Neem dus het materiaal van de drip tip in acht bij je keuze.

Size doesn't matter, zeggen ze. Nou, wel voor drip tips! De lengte van een drip tip kan nogal variëren want iedereen vindt een andere lengte prettig. Bepaal aan de hand van de drip tip die je al hebt, of je een langere of kortere drip tip wilt!

Naast materiaal is ook het uiterlijk van belang! Met een gepersonaliseerd e sigaret mondstuk kan je gemakkelijk een persoonlijke touch geven aan je e-sigaret! Streepjes, felle kleuren of iets heel sjieks, bepaal zelf hoe je e-sigaret er uit ziet!

Verschillende formaten

Drip tips komen in twee formaten: 510 en 810. Het 510 formaat is het meest voorkomende formaat en zal waarschijnlijk ook op jouw e-sigaret zitten. Het 810 formaat komt vooral veel voor op krachtige sub-ohm e-sigaretten. Een 810 drip tip kopen doe je dan ook vaak als je zo'n krachtige sub-ohm e-sigaret hebt. Deze drip tips hebben een grotere diameter dan een standaard drip tip waardoor er meer damp door de driptip heen kan.

Een drip tip:

  1. Mondstuk - Een drip tip is het mondstuk van de e-sigaret.

  2. 510-formaat - Is het standaard formaat driptip. De 510 drip tip is kleiner dan de 810 drip tip

  3. 810-formaat - Wordt vaak gebruikt op krachtige sub-ohm e-sigaretten. Deze drip tips zijn groter waardoor er meer damp door heen kan.

  4. Materiaal - Het materiaal bepaald het mond gevoel van de drip tip. Metaal warmt sneller op en is harder dan plastic.

  5. Mode accessoire - Je kan een drip tip gebruiken om je e-sigaret te personaliseren!