Wismec

Wismec is een oude bekende op de Nederlands markt. Maar zonder coils kan je niet dampen! Gelukkig hebben wij de Wismec coils in het assortiment! Een coil moet ongeveer eens in de 1 a 2 weken vervangen worden. Heb je advies nodig over welke Wismec coil je moet kopen? Neem contact met ons op!

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wismec coils

Wismec is een vertrouwde naam onder menig damper. Het bedrijf is vooral groot geworden met het maken van mods maar wist je dat ze ook tankjes en coils maken? De Wismec coils zijn vaak klein maar desondanks toch krachtig! Wil je Wismec coils kopen? Lees dan snel verder en kom alles te weten over Wismec coils!

Wismec Kwaliteit

De Wismec coils worden gemaakt met grote aandacht voor kwaliteit en precisie. De coils worden in een gecertificeerd lab in elkaar gezet waarna ze nog twee keer worden gecontroleerd op kwaliteit. In de coils wordt organisch, ongebleekt katoen gebruikt. Dit zorgt voor een neutrale smaak voor je e-liquid!

De Wismec coils kan je onderverdelen in twee categorieën: sub ohm en mouth-to-lung coils. De sub ohm coils hebben een weerstand lager dan 1 ohm. Sub ohm betekend letterlijk "onder (1) ohm". Mouth-to-lungs zijn hiervan het omgekeerde, deze coils hebben een weerstand hoger dan 1 ohm. Hoe lager de weerstand, hoe krachtiger de coil en hoe meer damp er vrij komt. Sub ohm coils lijken het minst op een normale sigaret terwijl mouth-to-lung coils juist het meest lijken op hoe je een normale sigaret inhaleert.

Ondanks dat de mouth-to-lung Wismec coils niet op een extreem hoog wattage gedampt worden, hebben de coils toch een uitstekende smaak! Dit scheelt een boel in e-liquid! Want op hogere wattage's zal je e-sigaret meer e-liquid verbruiken. Niet dus met de Wismec coils, die hebben ondanks het lagere wattage in vergelijking tot andere coils, toch een uitstekende smaak! Bovendien lijken deze mouth-to-lung coils het meest op wat je gewend bent van een normale sigaret. Als je de overstap wilt maken van roken naar dampen dan zijn de mouth-to-lung coils van Wismec de beste keuze. Voor dampers met meer ervaring zijn vaak de sub ohm Wismec coils meer geschikt. Uiteindelijk is het natuurlijk ook een persoonlijke voorkeur voor welke Wismec coils kopen je wilt!

De Wismec coils zijn hartstikke goed maar, net zoals iedere andere coil, zal je ook deze coils op een gegeven moment moeten vervangen. Op een gegeven moment merk je dat de smaak minder wordt en misschien ook wel dat de damp minder wordt. Als je dan door blijft dampen dan proef je op een gegeven moment een verbrandde smaak. Dit is het katoen wat verbrandt in de coil. Meestal gaat een coil 1 à 2 weken mee voordat zoiets gebeurd. Vervang je Wismec coils dus op tijd om een vieze smaak te voorkomen!

Wismec coils voor Wismec tankjes

Wil je graag Wismec coils kopen? Dan moet je weten of de Wismec coils die je wilt, passen in je tankje. Niet iedere coil past namelijk in ieder tankje. De coils worden namelijk gemaakt voor een tankje. Op de productpagina van de Wismec coil kan je zien of de coil ook in jouw tankje past. Over het algemeen kunnen coils van het ene merk niet in een ander merk gebruikt worden.