Starter Kit

De coils op deze pagina zijn geschikt voor de starterset e-sigaretten! Dit zijn Mouth-To-Lung coils die over het algemeen een hoge weerstand hebben. Hierdoor dampen deze coils zoals een traditionele sigaret gerookt wordt. Een coil gaat tussen de 1 a 2 weken mee voordat deze vervangen moet worden.

8 resultaten
vaporesso vm coils (euc)
 9,95
SMOK LP1 Coils
 12,50
Justfog Organic Cotton Coils 5 stuks
 7,95
Eleaf - GS Air Pure Cotton Coils
 8,75
Aspire U-Tech Nautilus X Coils
 14,95
Aspire Nautilus BVC Coils
 12,50
uwell caliburn coils
 10,95
Justfog Q16 FF Coils
 9,95

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Starter Kit Coils

Nu je een starter kit hebt gekocht, heb je ook coils nodig! Coils zorgen ervoor dat de e-liquid kan verdampen. Een coil gaat ongeveer tussen de 1 a 2 weken mee voordat je hem moet vervangen. Aan het einde van de coil wordt de smaak en damp minder. Misschien proef je zelfs een verbrandde katoen smaak! Dan is het echt tijd om je coils te vervangen voor nieuwe!

Coils - verschillende weerstanden

Je kan starter kit coils kopen in verschillende weerstanden! De weerstand verteld je iets over wat de coil gaat doen in jouw e-sigaret. De weerstand van een coil wordt meestal uitgedrukt in "ohm". De ohm waarde verteld ons hoe gemakkelijk stroom kan lopen tussen twee punten. Heb je een lagere ohm dan is er minder weerstand. En dus kan de stroom gemakkelijk van punt A naar punt B lopen.

Hogere weerstanden bij Starter Kit Coils

De Starter Kit Coils hebben vaak een hogere weerstand dan bijvoorbeeld sub-ohm coils. Dit komt omdat er minder verdamping nodig is in een starter kit. Door de hogere weerstand gloeit de coil langzamer en vooral minder warm. Doordat er minder warmte vrij komt zal de e-liquid dus ook niet zo snel verdampen.

Met Starter Kits gebruik je vaak coils met een hoge weerstand. Dat wil zeggen: een weerstand boven de 1.0 ohm. Meestal ligt de weerstand van een Starter Kit coil tussen de 1.2 en 1.8 ohm. Er zijn een paar uitzonderingen op deze regel: sommige Starter Kit Coils gaat zo laag als 0.7 ohm.