Smok

SMOK specialiseert zich in krachtige e-smokers. Maar voor een krachtige e-smoker heb je ook krachtige coils nodig! De coils van SMOK zijn zeer krachtige coils die soms wel op meer dan 100 watt gebruikt kunnen worden! De coils van SMOK zijn alleen geschikt voor de e-sigaretten en tankjes van SMOK. Wil je een SMOK coil kopen maar weet je niet welke je wilt? Neem contact met ons op voor advies!

9 resultaten
Standaard
SMOK LP1 Coils
12,50
smok rpm coils
12,99
smok nord coils
12,50
smok priv m17 coils
11,95
smok mini v2 coils
9,95
smok tfv12  baby prince coils
12,50
smok v12 prince coils
9,95
smok tfv8 coils
14,95
smok tfv8 baby beast coils
14,95

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

SMOK Coils

SMOK coils behoren tot een van de populairste coils op de markt. Mede dankzij de enorme populariteit van de SMOK tankjes maken veel mensen kennis met de SMOK coils. En bovendien kunnen SMOK coils soms ook in andere tanks gebruikt worden! Wil je SMOK coils kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

SMOK coils in vele geuren en kleuren

Er zijn veel SMOK coils beschikbaar. Doordat SMOK ook veel tankjes op de markt brengt, worden er ook veel coils op de markt gebracht. We kunnen onderscheidt maken tussen twee type SMOK coils: SMOK sub ohm coils en SMOK mouth-to-lung coils.

Over het algemeen zijn de SMOK coils krachtige sub-ohm coils die je veel damp en smaak leveren. We noemen een coil "sub-ohm" als deze een weerstand heeft van minder dan 1 ohm. De sub-ohm coils zijn krachtig en geven dan ook veel damp en smaak. Deze coils worden warmer dan andere coils waardoor er meer verdamping plaats vindt. Het e-liquid verbruikt ligt dan ook hoger en je zal dus vaker je e-liquid moeten bijvullen.

Deze sub ohm SMOK coils zijn beschikbaar in weerstanden variërend van 0.15 tot 0.6 ohm! De coils maken wisselend gebruik van kanthal, stainless steel en mesh! De mesh coils hebben een extra groot raakoppervlakte met het katoen waardoor de smaak beter naar boven komt. De Stainless Steel coils van SMOK kan je op zowel wattage modus als temperature controle modus gebruiken! Het katoen in de SMOK coils is altijd onbehandeld, ongebleekt, organisch katoen! Door dit katoen blijft de smaak van je e-liquid zo puur mogelijk! Een SMOK coil gaat ongeveer tussen de 1 a 2 weken mee voordat deze vervangen dient te worden!

Naast de sub ohm coils heeft SMOK natuurlijk ook coils die niet sub ohm zijn. Deze SMOK coils noemen we mouth-to-lung coils. Deze coils hebben een weerstand van minimaal 1 ohm. De mouth-to-lung coils lijken het meest op hoe een normale sigaret wordt gerookt. Bovendien verbruiken deze coils minder e-liquid waardoor je langer met je e-liquid kan doen!

Het succes van SMOK coils

Uiteraard maken de SMOK e-sigaretten gebruik van SMOK coils! De coils van SMOK staan bekend om het krachtige wattage waarop deze coils gedampt kunnen worden. De coils kunnen vaak boven de 60 watt gedampt worden en soms zelfs tot over de 100 watt. Door deze krachtige wattages komt er veel damp en bovendien veel smaak vrij van je e-liquid! SMOK coils is dus een echte aanrader voor mensen die veel smaak én veel damp willen! Het is dus niet zo gek dat menig damper graag de SMOK coils dampt!

Op ieder tankje past een SMOK coil

Op ieder tankje is misschien overdreven maar SMOK coils passen niet alleen SMOK tankjes! Doordat veel fabrikanten de tankjes en coils van SMOK kopiëren, zijn deze van hetzelfde formaat. Zo kan het zijn dat een aantal tankjes van Eleaf bijvoorbeeld, ook de coils van SMOK pakken. Je kan dus gewoon SMOK coils gebruiken in bijvoorbeeld de Eleaf - ELLO TS tank! Dat is gemakkelijk!