Q16

Als je een e-sigaret van Justfog hebt dan is de kans groot dat je een Q16, Q16C of een P16A in je bezit hebt! En daar heb je natuurlijk coils voor nodig! Gelukkig hebben wij altijd een ruime hoeveelheid coils op voorraad voor de Justfog Q16, Justfog Q16C, Justfog Q-Easy 3 en de Justfog P16A! Bovendien zijn ze bij ons voor de laagste prijs te krijgen! Q16 coils hebben een goede smaakbeleving dankzij het gebruik van organisch katoen! Coils voor de Q16 gaan tussen de 1 a 2 weken mee voordat je ze moet vervangen. Wil je Justfog Q16 coils kopen en heb je een vraag? Stel hem ons!

1 resultaten
Justfog Organic Cotton Coils 5 stuks
 7,95

9.3
7247 Onze score met 7247 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

S'avonds om 20.30 besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis. Echt top!

Barbara Vacca

Snel verzonden, goed verpakt

B

Justfog Q16 Coils

De Justfog Q16 coils worden veel gebruikt! Mede dankzij de starter kits van Justfog zoals de Q16 en P16A ontdekken de dampers de kracht van hun Justfog Q16 coils! Wil je een Q16 coil kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Het succes van Justfog coils

Dikke kans dat je al eens in aanraking bent gekomen met het Justfog merk. Als je al een damper bent, dan ben je misschien wel begonnen met één van de Justfog producten. Zelfs als je nog geen damper bent dan is de kans groot dat je een Justfog e-sigaret hebt gezien op straat of in een winkel. De producten van Justfog vind je overal in het land! De Justfog producten zijn mede zo populair geworden door de hoogwaardige kwaliteit Justfog coils die ze bij hun producten stoppen. Deze Justfog coils zijn misschien wel hét geheim achter het succes van Justfog!

One coil to rule them all

Wil je een Justfog Q16 coil kopen? Dan ga je voor kwaliteit! De coils voor in de Q16 heten Organic Cotton Coils en de naam zegt het al: het katoen is organisch en ook ongebleekt! Dat komt de smaak van je e-liquid zeker ten goede! Deze coils zijn niet alleen geschikt voor de Q16 e-sigaret maar ze passen in nog veel andere e-sigaretten. Ze passen bijvoorbeeld ook in de P16A, Q16C, C14, Q-Easy 3 en nog wat meer e-sigaretten van Justfog. Handig! Heb je maar één coil nodig voor al je Justfog e-sigaretten!

Welke weerstand past bij jou?

De Justfog Q16 coils zijn beschikbaar in verschillende weerstanden. Welke weerstand je kiest, is persoonlijk. De weerstand van een coil bepaald hoe makkelijk stroom van A naar B kan lopen. Hoe lager de weerstand, hoe gemakkelijk de stroom kan lopen. En hoe makkelijk stroom kan lopen, hoe warmer de coil wordt en dus hoe meer damp er vrij komt! De weerstand van een coil wordt altijd uitgedrukt in "ohm". Hoe lager de ohm waarde is, hoe meer damp en smaak er vrij komt.

Als je coil een erg lage weerstand heeft dan lijkt de manier van dampen niet meer op een normale sigaret. De grens hiervoor ligt rond de 1 ohm. Alles onder de 1 ohm noemen we "sub-ohm". De Justfog coils die boven de 1 ohm liggen worden vaak aangeduid met mouth-to-lung coils. Deze coils lijken het meest op het roken van een normale sigaret qua hoeveelheid damp. Een bijkomend voordeel van mouth-to-lung coils is dat ze minder e-liquid gebruiken.

Een Justfog sub ohm coil geeft dus veel meer damp en lijkt daardoor niet op een normale sigaret. Waarom zou je dan voor een sub ohm Justfog coil kiezen? Je krijgt van een sub ohm coil veel meer smaak omdat er meer e-liquid wordt verdampt. Dat wil niet zeggen dat de smaak met niet sub-ohm coils niet goed zijn, maar dat een sub ohm coil nóg meer smaak geeft dan andere coils! Hou er wel rekening mee dat je met een sub ohm coil vaker je tank moet bijvullen met e-liquid!

Vaak wordt standaard een 1.6 ohm Q16 coil meegeleverd bij starter kits en e-sigaretten van Justfog. Maar er is ook een 1.2 ohm beschikbaar. Deze 1.2 ohm Q16 coil warmt sneller warm en bereikt een hogere temperatuur. Deze Q16 coil geeft je dus net dat tikje extra damp en smaak!